Afbeelding
cur-cambridge-english
Afbeelding
cur-cambridge-english
Cursus

Cambridge English

Cambridge English is hét internationaal erkende certificaat waarbij je Engels leert op je eigen niveau.
Start in
maart & oktober
Locatie
Meerdere locaties
Lesdag
Dinsdag & Donderdag

Je loopt op straat en wordt aangesproken in het Engels. Of je wordt gebeld en de ander spreekt Engels tegen je. Hoe fijn is dan als je vol zelfvertrouwen gewoon in het Engels kunt antwoorden! Je leert het met de cursus Cambridge Engels.

Deze gerenommeerde cursus Engels is ontwikkeld door de University of Cambridge waarbij je vanaf je eigen niveau beter Engels leert. Alle aspecten van een taal komen aan bod: Lezen, spreken, luisteren en schrijven. 

De cursus wordt gegeven door docenten die grotendeels allemaal Engels als moedertaal hebben.

Intake

Alleen als de cursus aansluit op jouw huidige taalniveau, boek je actief vooruitgang Vandaar dat wij voorafgaand een intake (schriftelijk en mondeling) houden om jouw instapniveau te bepalen.

Afhankelijk van jouw taalniveau wordt je ingedeeld bij een van de Cambridge English cursussen:

 • Cambridge English B1 Preliminary: Engels op een intermediair niveau voor werk of studie, waarbij dagelijks gesproken en geschreven Engels wordt getoetst.
 • Cambridge English B2 First: Engels op een upper-intermediair niveau voor werk of studie, waarbij dagelijks gesproken en geschreven Engels wordt getoetst.
 • Cambridge English C1 Advanced: Engels examen op hoog niveau voor professioneel en academisch gebruik.
 • Cambridge English C2 Proficiency: Engels voor personen die een extreem hoog niveau in Engelse vaardigheid hebben bereikt. Near-Native niveau.
 • Cambridge Business English B1, B2, C1

Certificaat

Het certificaat wat je na het volbrengen van de cursus ontvangt wordt uitgegeven door de University of Cambridge. Het toont internationaal aan wat jouw niveau is en wordt internationaal door het bedrijfsleven en de overheid erkent.

  Kenmerken

  Diploma
  Certificaat
  Start in
  maart & oktober
  Locatie
  n.t.b., Emmen & Leeuwarden
  Taal
  Engels
  Studieduur
  6 - 12 maanden
  Opleidingstype
  Cursus
  Lesdag
  Dinsdag & Donderdag

  Samenwerking

  NHL Stenden heeft expliciet voor Noord-Nederland een samenwerking met de British Council voor het verwerven van Engelse taalkwalificaties van de University of Cambridge.