Afbeelding
cur-leergroep-voor-schoolleiders-met-ambitie
Afbeelding
cur-leergroep-voor-schoolleiders-met-ambitie
Leergang

Leidinggeven aan IKC-ontwikkeling

Heb jij als schoolleider ambitie om - samen met een kinderopvangorganisatie - jouw school door te ontwikkelen naar een Integraal Kind Centrum (IKC)?
Start in
oktober
Locatie
Groningen
Lesdag
Donderdag

Heb jij als schoolleider ambitie om - samen met een kinderopvangorganisatie - jouw school door te ontwikkelen naar een Integraal Kind Centrum (IKC)? Dan is deze leergang Leidinggeven aan IKC ontwikkeling een mooie opstap. In zes bijeenkomsten leer je een gezamenlijke visie te ontwikkelen en in samenhang met diverse partijen een ontwikkeltraject uit te werken. De betekenis van het IKC voor het kind en de medewerkers zet je centraal. 

  • Een leergang met een open inschrijving maar ook incompany is mogelijk
  • Gecertificeerd door het Schoolleidersregister PO 
  • Uitvoering in samenwerking met Henriette Aalfs (SINNcollectief)

Wat biedt deze leergroep?

De ontwikkelfase waarin jouw school en/of kinderopvangorganisatie zich bevindt, gebruiken we als uitgangspunt. We bieden je daarnaast kaders, kennis en concepten aan om op basis daarvan vervolgstappen voor je ‘IKC in wording’ uit te werken. Je reflecteert in de groep op de resultaten daarvan.

Kenmerken

Diploma
Diploma
Start in
oktober
Locatie
Groningen
Taal
Nederlands
Studieduur
6 - 12 maanden
Opleidingstype
Leergang
Lesdag
Donderdag
Incompany
Nee

Deze cursus wordt aangeboden door het ECNO 

Deze cursus wordt aangeboden door het ECNO. Het ECNO is een organisatie binnen NHL Stenden voor advies, opleiding en training, coaching, interim-management, mediation en onderzoek voornamelijk binnen het onderwijswerkveld.

Meer informatie over het ECNO

Herregistratie bij Schoolleidersregister PO

Deze leergang is gecertificeerd door het Schoolleidersregister PO en opgenomen in het register in het kader van de herregistratie. De leergang kent een herregistratiewaarde van 55 punten.

Afbeelding
logo