Leergroep voor schoolleiders met ambitie
Afbeelding
Header cursussen
Afbeelding
Header cursussen mobiel
Cursus

Leergroep voor schoolleiders met ambitie

Leidinggeven aan IKC ontwikkeling
Start in
september
Locatie
Groningen
Lesdag
Dinsdag

Heb je als schoolleider ambitie om - samen met een kinderopvangorganisatie - door te ontwikkelen naar een Integraal Kind Centrum? Dan is de leergroep Leidinggeven aan IKC ontwikkeling een mooie opstap. In vijf bijeenkomsten leer je een gezamenlijke visie centraal te stellen en in samenhang met diverse partners een ontwikkeltraject uit te denken en uit te werken.
De betekenis van het IKC voor het kind en de medewerkers zet je centraal. Je vergelijkt met elkaar en zet concrete stappen op weg naar je eigen IKC.

  • Een leergang met een open inschrijving maar ook incompany mogelijk
  • Gecertificeerd door het Schoolleidersregister PO 
  • Uitvoering in samenwerking met Vyvoj

Wat biedt deze leergroep?

De ontwikkelfase waarin je school en/of kinderopvangorganisatie zich bevindt, gebruiken we als uitgangspunt voor deze leergroep. We bieden je daarnaast kaders, kennis en concepten aan om op basis daarvan vervolgstappen voor je ‘IKC in wording’ uit te werken. Je reflecteert in de leergroep op de resultaten daarvan.

Herregistratie door het Schoolleidersregister PO

Deze leergang is gecertificeerd door het Schoolleidersregister PO en opgenomen in het register in het kader van de herregistratie. De leergang kent een herregistratiewaarde van 55%.

Kenmerken

Diploma
Diploma
Start in
september
Locatie
Groningen
Taal
Nederlands
Studieduur
2 - 6 maanden
Opleidingstype
Leergang
Lesdag
Dinsdag