Praktische zaken Associate degree Finance & Control duaal

Bekijk hieronder welke eisen er zijn voor de toelating tot Ad Finance and Control duaal.

Afbeelding
sfeer

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de opleiding Ad Finance & Control duaal heb je één van de onderstaande diploma’s nodig:

Voldoe je niet aan de toelatingseisen?

Wanneer je niet aan de toelatingseisen voldoet, zijn er verschillende manieren waarop je mogelijk toch toegelaten kunt worden. Bijvoorbeeld via een toelatingstoets of een 21+ toelatingsonderzoek. Ontdek hier de mogelijkheden.

Werkplekleren

Om deze opleiding te kunnen volgen, heb je een hbo-waardige werkomgeving en arbeidsovereenkomst nodig. Het is belangrijk dat je werkplek ontwikkeling stimuleert. Je volgt eens per 14 dagen één dag college en kan op afspraak wekelijks een coachingsmoment inplannen met een docent. Voor begeleiding op je werkplek is een coach uit je eigen organisatie noodzakelijk.

 

Afbeelding
mkb-route-logo

Combineer je baan met een studie!

Deze opleiding maakt deel uit van de mkb-route in het hbo. Je combineert dan werken en leren bij een mkb-bedrijf, ontvangt salaris en gaat meestal 1 dag per week naar school. Opdrachten voer je uit bij je werkgever. Na afloop ontvang je een erkend hbo-diploma. Lees meer

Kosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Hoeveel collegegeld je betaalt hangt af van een aantal factoren, zoals je nationaliteit en je al behaalde diploma’s in het hoger onderwijs. Lees hier meer over de collegegelden en de hoogte daarvan.  

Wettelijk collegegeld 2023/2024 € 2.314
Instellingscollegegeld 2023/2024 € 8.895
Wettelijk collegegeld 2024/2025 € 2.530
Instellingscollegegeld 2024/2025 € 9.730

Afbeelding
meisje met telefoon

Virtual Tour Leeuwarden

Beleef onze campus in Leeuwarden, check onze virtual tour.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!