Afbeelding
Welke starter ben jij?

Welke starter ben jij?

Het maakt niet uit wat voor starter je bent, het gaat erom dát je start. En het ideale startmoment, dat bepaal jij. Zo kun je met een voltijd, deeltijd- of duale studie al in februari beginnen. 

Kick start 

Starten in februari is ideaal wanneer je net klaar bent met je vooropleiding of als je je verder wil ontwikkelen. Naast je baan bijvoorbeeld. Of omdat je nog lang niet uitgeleerd bent. Door te beginnen in februari maak jij een razendsnelle start. Misschien ren je daarom straks wel als eerste over de finish.

Valse start 

Een studie gekozen die toch niet bij je past? Ook als je een valse start hebt gemaakt is het geen probleem om halverwege het studiejaar te wisselen van studie. Zodat je alsnog de juiste start kunt maken. En…een valse start overkomt immers de besten.

Late start  

Te laat in de startblokken? Soms lukt het, om wat voor reden dan ook, niet om in september te starten. Omdat je bijvoorbeeld nog wat hindernissen over moet. Daarom kun je gewoon beginnen als je wel klaar voor de start bent. In februari dus.


Ontdek ons complete aanbod aan hbo-studies die in februari starten en schrijf je in. 

Ben jij klaar voor de start?

Wil jij ook starten in februari? Check hier wat je moet regelen om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Als je voor 31 januari je inschrijving voor elkaar hebt, kun je in februari al van start gaan. Bekijk hier wat je moet regelen, zodat je opgewarmd begint. 

Direct starten

Afbeelding
Hey Kickstart HMS

De Hotel Management School

Wil jij in februari starten met een voltijd- of deeltijdstudie aan de Hotel Management School bij NHL Stenden? Dat kan! Lees dan hier verder en kijk hoe je dat moet doen.

Afbeelding
kickstart mobile header

Kickstart event

Heb jij nog net dat laatste zetje nodig om te gaan starten? Of wil je goed opgewarmd aan de start van je studie verschijnen? Sprint dan op 11 januari naar onze hogeschool in Leeuwarden of Emmen. Tussen 15.00 en 19.00 uur staan we voor je in de startblokken. Je kunt deze avond in gesprek gaan met studieadviseurs en studenten en al je vragen stellen over financiën, toelatingseisen en je studie.