Afbeelding
header-website-grafisch

Start je studie in februari!

Jouw ideale startmoment om een studie te beginnen, dat bepaal jij. Zo kun je met een voltijd, deeltijd- of duale studie ook in februari starten.  

Starten in februari is ideaal wanneer je net klaar bent met je vooropleiding of als je je verder wil ontwikkelen. Naast je baan bijvoorbeeld. Of omdat je nog lang niet uitgeleerd bent. Door te beginnen in februari maak jij een razendsnelle start.

Een studie gekozen die toch niet bij je past? Ook dan is het geen probleem om halverwege het studiejaar te wisselen van studie. Zodat je zonder lang te wachten verder kunt met de studie die bij jou past.

Ook is starten in februari heel handig wanneer je je vooropleiding in januari afrondt. Zo kun je direct door met studeren!

Afbeelding
sfeer

Kennismaken?

Wil je kennis maken met onze hogeschool of één van onze opleidingen. We organiseren diverse voorlichtingen, open dagen of webinars.

Ben jij klaar voor de start?

Wil jij ook starten in februari? Check hier wat je moet regelen om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Als je voor 31 januari je inschrijving voor elkaar hebt, kun je in februari al van start gaan. Bekijk hier wat je moet regelen, zodat je opgewarmd begint. 

Direct starten

Afbeelding
ervaringsverhaal-romy-nijhoff.jpg
“De online bijeenkomsten zijn goed ingericht”
Romy Nijhoff
student Creative Business