Afbeelding
Kickstart

Ga voor een start in februari

Jouw ideale startmoment om een studie te beginnen, dat bepaal jij. Zo kun je met een voltijd, deeltijd- of duale studie ook in februari starten.  

Starten in februari is ideaal wanneer je net klaar bent met je vooropleiding of als je je verder wil ontwikkelen. Naast je baan bijvoorbeeld. Of omdat je nog lang niet uitgeleerd bent. Door te beginnen in februari maak jij een razendsnelle start. Misschien ren je daarom straks wel als eerste over de finish. 

Welke starter ben jij?   

Een studie gekozen die toch niet bij je past? Ook als je een valse start hebt gemaakt is het geen probleem om halverwege het studiejaar te wisselen van studie. Zodat je alsnog de juiste start kunt maken. En…een valse start overkomt immers de besten. 

Te laat in de startblokken? Soms lukt het, om wat voor reden dan ook, niet om in september te starten. Omdat je bijvoorbeeld nog wat hindernissen over moet. Daarom kun je gewoon beginnen als je wel klaar voor de start bent. In februari bijvoorbeeld. 

Afbeelding
sfeer

Guided Tours

Wil jij een keer een kijkje komen nemen op onze locaties in Leeuwarden en Emmen? Meld je dan aan voor een Guided tour! Alle rondleidingen willen we zo persoonlijk mogelijk maken. Hierom worden de rondleidingen dan ook gehouden in kleine groepjes. Door je van tevoren voor de rondleidingen op te geven weten onze rondleiders ook beter waar ze rekening mee kunnen en moeten houden.

Ben jij klaar voor de start?

Wil jij ook starten in februari? Check hier wat je moet regelen om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Als je voor 31 januari je inschrijving voor elkaar hebt, kun je in februari al van start gaan. Bekijk hier wat je moet regelen, zodat je opgewarmd begint. 

Direct starten

Afbeelding
Hey Kickstart HMS

De Hotel Management School

Wil jij in februari starten met een voltijd- of deeltijdstudie aan de Hotel Management School bij NHL Stenden? Meld je dan aan snel voor de laatste selectiedagen.