Studieopbouw Associate degree Finance & Control duaal

De duale studie bestaat uit vier periodes per jaar. In het eerste jaar ga je in op het lezen van klanten, het bepalen van de waardepropositie, leer je systemen kennen en ga je aan de slag met compliance en wetgeving. In het tweede jaar van je studie ga je nog meer verdiepen in de thema’s en ga je afstuderen binnen je eigen organisatie.

Afbeelding
sfeer-ad-finance-and-control-du-lwd.jpg

In de eerste periode 1 van het eerste jaar schrijf je een plan voor het studiejaar. In dit plan beschrijf je aan welke vaardigheden je gaat werken en bespreekt dit met je bedrijfsbegeleider en je coach van NHL Stenden. Deze vaardigheden staan continue op de agenda en worden tussentijds beoordeeld. Dit vindt plaats in het begin van periode 3 en worden door middel van een assessment getoetst in periode 4 van het eerste jaar.

Het onderwijsconcept van de opleiding Finance & Control

Design Based Education is het unieke onderwijsconcept van NHL Stenden. Zo ga je aan de slag met real-life vraagstukken, praktijkgericht onderzoek en innovatie. Zowel binnen als buiten de hogeschool werk je samen met de medestudenten, docenten en onderzoekers. Je leert door te doen en te reflecteren.

Lees meer over ons onderwijssysteem

Internationale mogelijkheden

Bij NHL Stenden kun je een internationale ervaring en interculturele vaardigheden opdoen. Je kan namelijk kiezen om een deel van je studie, kort of langer, in het buitenland door te brengen bij een van onze partnerinstellingen voor hoger onderwijs. Ook biedt ons wereldwijde netwerk mogelijkheden voor online samenwerking met internationale studenten van onze partnerinstituten aan relevante projecten en casestudy's.

Meer over onze internationale mogelijkheden

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours! 

Ontdek X-Honours

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!