Afbeelding
ad-leisure-and-events-management-dt-lwd.jpg
Afbeelding
ad-leisure-and-events-management-dt-lwd.jpg

Leisure & Events Management (Ad) deeltijd

Andere varianten
Studieduur
flexibel
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Associate degree

Werk je in de vrijetijdssector en wil je graag doorgroeien naar hbo-niveau? Of ben je toe aan verandering en wil je de overstap maken naar de wereld van events, sport, kunst & cultuur of recreatie? Dan is de associate degree Leisure & Events Management in deeltijd iets voor jou!

  • NHL Stenden biedt als enige in Nederland een associate degree Leisure & Events Management deeltijd aan
  • Pas je nieuwe kennis meteen toe in jouw eigen werksituatie
  • Stel zelf je leerroute samen door modules te kiezen en haal deelcertificaten
  • De opleiding is in samenwerking met het werkveld ontwikkeld
  • Alle actuele ontwikkelingen uit de vrijetijdsindustrie worden onder de loep genomen.
Afbeelding
mkb-route-logo

Mkb-route

Deze opleiding maakt deel uit van de mkb-route in het hbo. Je combineert dan werken en leren bij een mkb-bedrijf, ontvangt salaris en gaat meestal 1 dag per week naar school. Opdrachten voer je uit bij je werkgever. Na afloop ontvang je een erkend hbo-diploma. Lees meer

Wat staat je te wachten?

De associate degree Leisure & Events Management Deeltijd is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het werkveld. Daardoor komen alle actuele ontwikkelingen waar bedrijven en organisaties in de vrijetijdssector mee te maken hebben aan bod. Concrete vraagstukken uit de praktijk vormen het vertrekpunt van het opleidingsprogramma.

De lesdagen van deze opleiding zijn eens in de twee weken op dinsdag van 10-16.00u in Leeuwarden. De opleiding bestaat uit 8 modulen verdeeld over 2 jaar. Elk moduul duurt 10 weken. Een moduul heeft een thema welke wordt uitgelegd in ‘opbouw studie’ (linken aan opbouw studie/ vet maken).

Er is een vaste coach die jou gedurende de 2 jaar begeleidt. Daarnaast zijn er verschillende specialisten / docenten die workshops geven of colleges geven om jullie te ondersteunen in de thematiek.

In elk moduul werk je aan 3 opdrachten en worden aan het eind van de periode afgetoetst/ ingeleverd. De eerste 2 zijn inhoudelijke opdrachten. De 3e opdracht heeft betrekking op je professionele houding en reflectie vermogen.

Naast deze thematieken krijg je trainingen in managementvaardigheden (presenteren, kernkwaliteiten, leidinggeven- en nemen, etc) en financiën. In jaar 2 wordt Engels aangeboden.

Flexibel studeren

Het leertraject van de deeltijdopleiding Leisure & Events Management wordt afgestemd op jouw ervaring en behoefte. De kennis en ervaring die je al hebt tellen we mee, waardoor je je diploma mogelijk sneller kunt halen.

Je hebt veel zeggenschap over de invulling van het studietraject. Je volgt modules die aansluiten bij jouw leerwensen en voegt deze samen tot een persoonlijke route. Voor elke afgeronde module van 30 EC’s (studiepunten) krijg je een certificaat. Als je 120 EC’s hebt gehaald, krijg je je diploma.

Studiekenmerken

Diploma
Associate degree
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
flexibel
Lesdag
Dinsdag
Afbeelding
Kosten
kosten

Andere varianten

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!