Commerciële Economie (Ad) duaal/deeltijd

Praktische zaken Associate degree Commerciële Economie duaal/deeltijd

Bekijk hieronder welke eisen er zijn voor de toelating tot Ad Commerciële Economie duaal/deeltijd.

Afbeelding
sfeer

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de opleiding Ad Commerciële Economie duaal/deeltijd heb je één van de onderstaande diploma’s nodig: 

Voldoe je niet aan de toelatingseisen?

Wanneer je niet aan de toelatingseisen voldoet, zijn er verschillende manieren waarop je mogelijk toch toegelaten kunt worden. Bijvoorbeeld via een toelatingstoets of een 21+ toelatingsonderzoek. Ontdek hier de mogelijkheden.

Relevante werk- of leerplek

Leren op de werkplek is een essentieel onderdeel binnen de Ad Commerciële Economie: je gaat op je eigen praktijkplek aan de slag met studieopdrachten. Je kunt hiervoor je huidige baan gebruiken, maar ook een stageplaats, eigen bedrijf of andere werkvorm. Volg je deze opleiding in combinatie met een baan, dan moet je werkgever je de ruimte geven om één dag per week te besteden aan je studie. Ook is het belangrijk dat er vanuit je werk- of leerplek een praktijkbegeleider is om je te ondersteunen. Wil je weten aan welke voorwaarden jouw werk- of leerplek moet voldoen? Neem dan contact met ons op.

Intake

Na aanmelding bij de opleiding volgt er een intake. Tijdens dit gesprek bespreken wij jouw verwachtingen en motivaties, om er zeker van te zijn dat deze opleiding bij jou past.

Kosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Hoeveel collegegeld je betaalt hangt af van een aantal factoren, zoals je nationaliteit en je al behaalde diploma’s in het hoger onderwijs. Lees hier meer over de collegegelden en de hoogte daarvan.  

Ga jij voor het eerst studeren aan het hbo? Dan betaal je in het eerste jaar waarschijnlijk de helft van het collegegeld wanneer je een voltijd, deeltijd of duale opleiding gaat volgen (m.u.v. een master). Wil je een lerarenopleiding volgen? Dan betaal je waarschijnlijk in zowel het eerste als in het tweede jaar de helft van het collegegeld. Lees meer over deze regeling.

Wettelijk collegegeld 2022/2023 € 2.209
Instellingscollegegeld 2022/2023 € 8.495
Wettelijk collegegeld 2023/2024 € 2.314
Instellingscollegegeld 2023/2024 € 8.895

Afbeelding
tour

Virtual Tour Emmen

Beleef onze campus in Emmen, check onze virtual tour.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!