Marine Shipping Innovations (Master) deeltijd

Praktische zaken Master Marine Shipping Innovations deeltijd

Voor toelating tot deze masteropleiding heb je een diploma nodig van een maritieme of aanverwante technische bacheloropleiding. Daarnaast is het vereist dat je tijdens de opleiding werkzaam bent in de maritieme sector, of een andere relevante werkomgeving.

Toelatingseisen

Het is belangrijk dat je je studie-opdrachten toe kunt passen binnen je eigen beroepssituatie. Tenslotte beheers je wiskunde, natuurkunde en Engels op hbo-niveau. Via een selectieprocedure worden maximaal 20 studenten per studiejaar toegelaten.

Heb je niet het juiste diploma, maar wel een gelijkwaardig diploma? Ook dan zijn er mogelijkheden. Informatie over toelating en inschrijving vind je hier.

Kosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Hoeveel collegegeld hangt af van een aantal factoren zoals je nationaliteit en je al behaalde diploma’s in het hoger onderwijs. In de meeste gevallen ligt het collegegeld rond de € 2.000,- per jaar. 

In sommige gevallen betaal je het instellingscollegegeld. Dit hangt af van een aantal factoren, zoals je nationaliteit en je al behaalde diploma’s in het hoger onderwijs. Lees hier meer over het instellingscollegeld en de hoogte daarvan. 

Wettelijk collegegeld 2020/2021 € 2.143,-
Wettelijk collegegeld 2021/2022 € 1.084,-
lesmateriaal (per jaar) € 500