Maritime Innovations (Master) deeltijd
Maritiem Instituut Willem Barentsz

Praktische zaken Master Maritime Innovations deeltijd

Voor toelating tot deze masteropleiding heb je een diploma nodig van een maritieme of aanverwante technische bacheloropleiding. Daarnaast is het vereist dat je tijdens de opleiding werkzaam bent in de maritieme sector, of een andere relevante werkomgeving.

Toelatingseisen

Het is belangrijk dat je je studie-opdrachten toe kunt passen binnen je eigen beroepssituatie. Tenslotte beheers je wiskunde, natuurkunde en Engels op hbo-niveau. Via een selectieprocedure worden maximaal 20 studenten per studiejaar toegelaten.

Heb je niet het juiste diploma, maar wel een gelijkwaardig diploma? Ook dan zijn er mogelijkheden. Informatie over toelating en inschrijving vind je hier.

Inschrijven en praktische zaken

Met een inschrijving zet je de eerste stap richting jouw studie bij Maritiem Instituut Willem Barentsz van NHL Stenden Hogeschool. Heb jij jouw studie gevonden? Regel dan direct je inschrijving via Studielink. We vertellen je graag meer over de stappen die je hiervoor moet nemen en informeren je over een aantal praktische zaken.

Meer informatie

Kosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Hoeveel collegegeld je betaalt hangt af van een aantal factoren, zoals je nationaliteit en je al behaalde diploma’s in het hoger onderwijs. Lees hier meer over de collegegelden en de hoogte daarvan.  

Ga jij voor het eerst studeren aan het hbo? Dan betaal je in het eerste jaar waarschijnlijk de helft van het collegegeld wanneer je een voltijd, deeltijd of duale opleiding gaat volgen (m.u.v. een master). Wil je een lerarenopleiding volgen? Dan betaal je waarschijnlijk in zowel het eerste als in het tweede jaar de helft van het collegegeld. Lees meer over deze regeling.

Wettelijk collegegeld 2023/2024 € 2.314
Instellingscollegegeld 2023/2024 € 8.895
Wettelijk collegegeld 2024/2025 € 2.530
Instellingscollegegeld 2024/2025 € 9.730
lesmateriaal (per jaar) € 500

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!