Afbeelding
m-strategische-comm-lwd
Afbeelding
m-strategische-comm-lwd

Strategische Communicatie (Master)

Ontwikkel je tot strategische communicatieprofessional, for business and society.

Studieduur
1 jaar
Start in
september
Locatie
Meerdere locaties
Diploma
Master

Zie jij de wereld als één groot speelveld vol spannende veranderingen? Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar wat er in de samenleving, economie, ecologie én technologie speelt – zowel nu als in de toekomst? En droom jij van een carrière waarin je niet alleen zelf groeit, maar ook andere organisatie ondersteunt bij hun transformatie? Dan is de master Strategische Communicatie echt iets voor jou!

Afbeelding
Meet the originals voltijd open dag

Open Dag Voltijd

9 maart 2024, 10.00 - eindtijd: zie programma

Open Dag

Wat staat je te wachten?

Tijdens de master Strategische Communicatie word jij opgeleid tot dé strategische communicatieprofessional voor zowel het bedrijfsleven als de maatschappij. Maar dat is nog niet alles – je bent straks ook een waardevolle speler in de economie van de toekomst. Jij wordt namelijk de verbindingspersoon die toekomstige ontwikkelingen in de samenleving en technologie moeiteloos combineert om organisaties actief en vakkundig vorm te geven. Hoe? Door krachtige communicatiestrategieën in te zetten die verandering en groei binnen organisaties stimuleren. Je leert niet alleen de juiste vragen stellen, maar ook hoe je de juiste mensen en stakeholders kunt betrekken om gezamenlijke doelen te bereiken.

Daarom de master Strategische Communicatie

  • Je werkt samen met het werkveld aan maatschappelijke veranderingen;
  • Je studeert aan een kleinschalige en persoonlijke opleiding;
  • Je eigen professionele ontwikkeling staat centraal;
  • Je krijgt les van docenten met ervaring uit het werkveld.

Studiekenmerken

Diploma
Master
Start in
september
Locatie
Tilburg & Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
1 jaar
Afbeelding
Kosten

Aanmelden Master Strategische Communicatie

Je aanmelding start met een korte toelatingsprocedure. Je kunt je hiervoor aanmelden via onderstaande button. Nadat je bent toegelaten, kun je je inschrijven via Studielink.

Meld je aan

Onderwijsprogramma

De opleiding is een joint degree van Fontys Hogeschool en NHL Stenden Hogeschool. Het is een gezamenlijk onderwijsprogramma, waarbij je kiest voor de lesplaats Tilburg of Leeuwarden. De reguliere studieduur van de opleiding is 1 jaar. Het onderwijs is hybride; veelal fysiek en soms online. De lesroosters in Tilburg en Leeuwarden lopen parallel, zodat experts van beide locaties en van buiten op bepaalde momenten aan alle studenten les kunnen geven. Af en toe vinden er fysieke bijeenkomsten plaats in het midden van het land.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!