Afbeelding
Header minormarkt
Afbeelding
Header minormarkt
Minor

Media concepts & Sustainability

Start in
februari & september
Ec
30 ECTS
Locatie
Leeuwarden

 

De wereld staat voor veel urgente uitdagingen. Tegelijkertijd worden mensen meer dan ooit verbonden en beïnvloed door media. Door gebruik te maken van die verbinding en de juiste content te leveren, kunnen mensen en organisaties gestimuleerd worden om zich duurzamer te gedragen. Als jij mediaconcepten wilt bedenken die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de wereld, transformational media zoals we dat noemen, is deze minor echt iets voor jou!

Inhoud van de minor

Deze minor focust zich op het creëren van media- en communicatieconcepten en daarom staat conceptontwikkeling centraal. Omdat we willen dat studenten deze concepten ontwikkelen op basis van goed gefundeerde argumenten speelt ook onderzoek een belangrijke rol. Van het leren kennen van je doelgroep en gebruiker tot het meten van Impact en alles daar tussenin. Werken aan duurzaamheid werkt het best als je bij je persoonlijke drijfveren blijft en daarom geven we ook veel aandacht aan persoonlijk leiderschap.

Structuur

In deze minor werk je zowel in een groep als individueel. Het groepswerk draait om het ontwikkelen van een concept voor een merk, organisatie of beleidsmaker. En in het individuele deel creëer je een mediaconcept dat jou helpt jezelf te profileren als een sustainable media en communicatie professional.

Het onderwijssysteem van NHL-Stenden heet Design Based Education en dit systeem wordt ook binnen de minor gehanteerd*. De minor wordt aangeboden door de opleidingen Creative Business en Communicatie. Media concepts & Sustainability wordt uitgevoerd in samenwerking met het lectoraat Transformational Media en dient als goede voorbereiding voor studenten die verder willen studeren aan de Master Content & Media Strategy.

*Wil je meer weten over DBE, kijk dan hier.

Studiekenmerken

Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Engels
EC's
30 ECTS
Type minor
Inkomend exchange student & Voor alle hbo-opleidingen

Vragen?

Heb je vragen over deze minor? Stel ze via het online formulier.

Stel je vraag