Inge. One of our originals 

“Mijn eerste wens heb ik vervuld voor een jongetje van 6 met een ernstige ziekte. Hij wilde dolgraag op een legertank rijden en ervaren hoe het leven op de boerderij is. Mijn zoon is 16 en gelukkig heel gezond, maar dat dat geluk niet iedereen gegeven is besef ik nu des te meer. Ik wilde al langere tijd iets voor anderen doen naast mijn werk als marketingcommunicatie adviseur. Zo kwam ik terecht bij Make-A-Wish. Inmiddels vervul ik zo'n 4 à 5 wensen per jaar. Het is verschrikkelijk om een kind te hebben dat ernstig ziek is. Dat ik in zo’n situatie een stukje verlichting kan brengen vind ik een eer. 

Inge Toering

"Dat geluk niet iedereen gegeven is, besef ik nu des te meer."

Als wensvervuller heb ik de taak om de wens werkelijkheid te laten worden. Ik organiseer de dag van A tot Z en regel alles om het kind een onvergetelijke dag te bezorgen. Bijvoorbeeld het regelen van een ritje op de tank op een legerbasis, of een prinsessenworkshop. Het kind wordt vaak al vroeg betrokken tijdens het regelen van de wens, zo hebben ze iets leuks om naar uit te kijken. 

Het gaat op zo’n dag voornamelijk om plezier, weer even kind kunnen zijn en niet hoeven denken aan ziekenhuizen en ziek zijn. Dit zorgt voor veel positiviteit en helpt het wenskind door moeilijke periodes van ziekte heen. Als ik dan zo'n glunderend koppie zie van een kind wiens liefste wens in vervulling gaat doet het me zelf ook veel goed. Ik kan bij het vervullen van een wens al mijn creativiteit kwijt. Van het plan voor de wensdag tot de details die het verschil maken, zoals de aankleding van de limousine of een locatie. Zo geef ik de dag nog een extra gouden randje.” 

Inge Toering, marketingcommunicatie adviseur