Digitaal Proeven Master Kunsteducatie

Alvast sfeer proeven bij de Master Kunsteducatie, dat kan nu ook digitaal! Op onze website geven we een inkijkje in de Master Kunsteducatie: alumni vertellen waarom zij voor de opleiding hebben gekozen en wat het hen opleverde, via een digitale tour nemen we je mee langs de plekken waar de masteropleiding plaatsvindt en we nodigen je uit om op 11 mei een mini-college te volgen.

Op maandagavond 11 mei organiseert de Master Kunsteducatie een online bijeenkomst voor geïnteresseerden in de opleiding. Via deze link naar Blackboard Collaborate kun je van 19.30 tot 21.00 uur deelnemen en de sfeer proeven.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.30 uur

Welkom bij de Master Kunsteducatie. Over het hoe en waarom van de Master Kunsteducatie door Gudrun Beckmann

19.45 uur

In gesprek met alumna Petra Drost, docente Beeldende Kunst en Vormgeving, Assen

20.00 uur

Minicollege door onze kunstfilosoof Martijn Boven

20.15 uur

In gesprek met studente Angelique de Waard, 1e jaar

20.30 uur

Maak kennis met de nieuwe studieleider Michiel Koelink

20.45 uur

Informatie en afspraak over intake en toelating

Kom binnen

Omdat we op dit moment geen fysieke activiteiten kunnen ontplooien, hebben we onze gesprekken en gedachten, onze werkwijzen en producten op de website toegankelijk gemaakt. 

Kom binnen! Je vindt hier bijvoorbeeld een kort interview met prof. dr. Barend van Heusden over de waarde van de kunst in deze tijd en wat studenten kunnen verwachten van zijn colleges tijdens de eerste masterwerkplaats.
In de tweede masterwerkplaats ontwerpen studenten kunsteducatieve producten voor diverse praktijken. Bekijk een aantal voorbeelden. Een masterstudente neemt je in een kort filmpje mee op de internationale excursie naar Berlijn.

En er is nog meer. Klik hier door naar de website en bekijk instructiefimpjes over onderzoek of luister naar wat volgens Evert Bisschop Boele, lector Kunsteducatie, de waarde van onze masteropleiding is.

Tot slot: mocht je nog vragen hebben over de opleiding, verhinderd zijn op 11 mei en/of liever een één-op-één gesprek willen hebben met de studieleider, stuur dan een mail naar masterkunsteducatie@org.hanze.nl.