m_pedagogiek_topfoto

Infoavond master Pedagogiek

De geplande evenementen gaan t/m 1 juni niet door in verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Als je je aanmeldt houden we je op de hoogte van een vervangende datum of een alternatief evenement.

Ben je op bachelor-niveau werkzaam in het pedagogische of educatieve werkveld en wil je de volgende stap zetten in jouw carrière? Dan is de master Pedagogiek net wat voor jou. Bij ons leer je op je eigen manier en in je eigen tempo.

Wat, waar en wanneer?

Groningen

Eemsgolaan 17
17.00 – 18.00 uur

Dinsdag 24 maart 2020
Dinsdag 12 mei 2020

Zwolle

My Office, Assendorperdijk 1
16.00 – 17.00 uur

Donderdag 2 april 2020
Donderdag 4 juni 2020

Benieuwd of de master Pedagogiek bij jou past? Bezoek één van onze informatiebijeenkomsten en stel al je vragen.

Programma voor 24 maart en 12 mei

Tijdens de informatiebijeenkomsten vertellen studenten en docenten wat de master inhoudt, welke toegangseisen er zijn en wat je met de opleiding in jouw beroepspraktijk kunt bereiken. Na deze presentatie kun je al jouw vragen stellen.  Het is dus belangrijk dat je uiterlijk 17.00 uur aanwezig bent.

Programma voor 2 april en 4 juni

Tijdens de informatiebijeenkomsten vertellen studenten en docenten wat de master inhoudt, welke toegangseisen er zijn en wat je met de opleiding in jouw beroepspraktijk kunt bereiken. Na deze presentatie kun je al jouw vragen stellen.  Het is dus belangrijk dat je uiterlijk 16.00 uur aanwezig bent.