Afbeelding
ad-service-welzijn-en-zorg-vt-lwd-emmen
Afbeelding
ad-service-welzijn-en-zorg-vt-lwd-emmen

Service, Welzijn & Zorg (Ad)

Deze tweejarige opleiding op hbo-niveau is uniek in Nederland en bereidt je voor op werk waarmee je jouw talenten inzet voor kwetsbare mensen.

Andere varianten
Studieduur
2 jaar
Start in
februari & september
Locatie
Meerdere locaties
Diploma
Associate degree

Heb je een mbo-diploma in de zorg of welzijn en zoek je een vervolgopleiding op hbo-niveau? Of heb je een havo- of vwo-diploma en wil je je ontwikkelen tot zorg- of welzijnsprofessional die klaar is voor de toekomst? Dan is de associate degree (Ad) Service, Welzijn & Zorg in Leeuwarden of Emmen jouw studie.

  • Binnen twee jaar een diploma op hbo-niveau.
  • Unieke opleiding in Nederland.
  • Zet jouw talenten in voor kwetsbare mensen.

Wat staat je te wachten?

De samenleving verandert razendsnel en daarmee ook de behoeftes van de kwetsbare mens. Het werk in de zorg en welzijn verandert mee. Tijdens de studie ontwikkel je de vaardigheden die je nodig hebt om deze mensen te ondersteunen, nu én in de toekomst. Zo leer je cliëntgericht werken en te handelen vanuit de servicegedachte.

Alles wat je leert tijdens de studie pas je direct toe in de praktijk. Bijvoorbeeld bij een leerbedrijf, bij een organisatie die je zelf uitzoekt of in een project dat je soms samen met studenten van andere Ad-opleidingen doet. Je gaat zo aan de slag met actuele theorie, maar ontwikkelt ook belangrijke vaardigheden zoals samenwerken, kritisch reflecteren en denken in oplossingen: de 21st century skills.

Studiekenmerken

Diploma
Associate degree
Start in
februari & september
Locatie
Emmen & Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
2 jaar
Lesdag
Woensdag & Donderdag
Afbeelding
Kosten

Andere varianten

Afbeelding
bo-schepers
“Ik ben zoveel over mezelf te weten gekomen”
Bo schepers
Student Ad Service, Welzijn & Zorg

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!