Hotel Management - Instroom mbo MOH/MHO (Ad)
Hotel Management School

Studieopbouw Associate Degree Hotel Management - Instroom mbo MOH/MHO

De reguliere Associate degree Hotel Management opleiding duurt twee jaar. Speciaal voor MOH- en MHO-studenten bieden we de mogelijkheid om het Associate degree programma versneld te doorlopen zodat jij je studietijd kunt inkorten tot één of anderhalf jaar. Een aantal MOH-/MHO-opleidingen* biedt het ‘DBE Transition Module van Hotel Management School Leeuwarden’ aan. Wanneer je dit keuzedeel met succes hebt gevolgd, kun jij je studielast verminderen met maximaal 55 studiepunten (dit komt neer op één studiejaar). Heb je als MOH-/MHO-student het certificaat voor dit keuzedeel niet, dan krijg je maximaal 30 studiepunten (staat gelijk aan een half studiejaar) vrijgesteld.

Afbeelding
sfeer-ad-hotel-management-instroom-moh

*) Kijk onder Praktische zaken welke mbo scholen het ‘DBE Transition Module van Hotel Management School Leeuwarden’ keuzedeel aanbieden. 

De opleiding Hotel Management is een internationale studie en gaat over gastvrijheid, gastronomie, catering, evenementen, human resource, marketing, sales en financiën. Je maakt kennis met al deze gebieden, en wel tot supervisorniveau. Na afronding van deze opleiding heb je een HBO-Associate degree in Hotel Management.

Het onderwijsconcept van de opleiding Hotel Management 

Design Based Education is het unieke onderwijsconcept van NHL Stenden. Zo ga je aan de slag met real-life vraagstukken, praktijkgericht onderzoek en innovatie. Zowel binnen als buiten de hogeschool werk je samen met de medestudenten, docenten en onderzoekers. Je leert door te doen en te reflecteren.

Lees meer over ons onderwijssysteem

Internationale mogelijkheden

Bij NHL Stenden kun je een internationale ervaring en interculturele vaardigheden opdoen. Je kan namelijk kiezen om een deel van je studie, kort of langer, in het buitenland door te brengen bij een van onze partnerinstellingen voor hoger onderwijs. Ook biedt ons wereldwijde netwerk mogelijkheden voor online samenwerking met internationale studenten van onze partnerinstituten aan relevante projecten en casestudy's.

Meer over onze internationale mogelijkheden

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours! 

Ontdek X-Honours

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.

Afbeelding
2G7A4840-bewerkt-new

Hotel Management School Leeuwarden

Deze opleiding is onderdeel van Hotel Management School Leeuwarden, onderdeel van NHL Stenden, wereldwijd de grootste en meest internationaal georiënteerde hotelschool van Europa. Als student van Hotel Management School word je constant uitgedaagd kennis te vergaren, talent te ontwikkelen en te anticiperen op een snel veranderende wereld. Ben jij er klaar om een ‘Game Changer’ in de hospitalitybranche te worden?

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!