Integrale Veiligheidskunde deeltijd
Thorbecke Academie
Afbeelding
ba-integrale-veiligheidskunde-dt-lwd.JPG
Afbeelding
ba-integrale-veiligheidskunde-dt-lwd.JPG

Integrale Veiligheidskunde deeltijd

Andere varianten
Studieduur
4 jaar
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor of Arts

Werk je in de safety en security-branche en wil je je verder ontwikkelen? Of ambieer je een nieuwe functie als veiligheidsprofessional? Kies dan voor de deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde (IVK) en word expert in een dynamisch vakgebied dat niet ophoudt bij gemeente- of landsgrenzen.

  • Praktijkgerichte studie met veel opdrachten uit het werkveld.
  • Leer alles over actuele veiligheidsthema’s.
  • Specialiseer je in bijvoorbeeld cybersafety of human factors.
  • Professionele docenten met ervaring uit de praktijk.
  • Bedenk innovatieve oplossingen, bijvoorbeeld met serious gaming

Tijdens de opleiding leer je alles over veiligheid: van de beleidsmatige kant tot het voorkomen van cybercrime. En omdat veiligheid zoveel kanten van onze samenleving raakt, is het belangrijk dat je daarnaast ook een brede blik ontwikkelt. Daarom verdiep je je niet alleen in veiligheidskunde, maar ontwikkel je bijvoorbeeld ook kennis op het gebied van bestuursrecht, onderzoek en psychologie. Doordat je veel projecten doet voor opdrachtgevers uit het werkveld, pas je de kennis die je opdoet meteen toe.

Het leertraject van de deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde wordt afgestemd op jouw ervaring en behoefte. Hierdoor is de opleiding goed te combineren met jouw werk en privésituatie!

Ben zelf al werkzaam zijn in het werkveld? Dan kun je voor een deel ook hun eigen werkzaamheden inzetten om aan de opdrachten te werken. Je studiecoach ondersteunt je hierbij.

Studiekenmerken

Diploma
Bachelor of Arts
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
4 jaar
Lesdag
Vrijdag
Afbeelding
Kosten

Andere varianten

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!