Afbeelding
studenten
Afbeelding
studenten

Integrale Veiligheidskunde

Ben jij geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en wil je een bijdrage leveren aan een veilige samenleving? Lees dan gauw verder.

Andere varianten
Studieduur
4 jaar
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor of Arts

Kun je strategisch denken, vraagstukken met een helikopterview bekijken en durf je knopen door te hakken? Wil jij je verdiepen in jeugdcriminaliteit, cybercrime of terrorismedreiging? Dan is de opleiding Integrale Veiligheidskunde echt iets voor jou!

  • Je kunt je specialiseren als cybersafety deskundige, een expertisegebied met zeer goed carrièreperspectief.
  • Word onderdeel van ons uitgebreide netwerk en voer opdrachten uit voor real-life opdrachtgevers.
  • Je werkt samen met de onderzoeksgroep Cybersafety en de lectoraten Serious Gaming en Persoonlijk Leiderschap & Innovatiekracht.
  • Studeer aan de Thorbecke Academie; een academie met een unieke positie en een groot netwerk in Noord-Nederland en daarbuiten.
  • Werk samen met studenten van andere opleidingen, zowel nationaal als internationaal.

Wat staat je te wachten?

Veiligheid is een bijzonder actueel thema. Het staat hoog op de agenda van de politiek en het bedrijfsleven. Veiligheid speelt in veel sectoren: veiligheid bij (chemische) bedrijven, evenementen, crisisbeheersing, sociale veiligheid, leefbaarheid en cybersafety. De opleiding biedt jou uitgebreide en unieke mogelijkheden om je te specialiseren in cybersafety. De opleiding Integrale Veiligheidskunde leidt je op tot een veiligheidsspecialist met een brede blik. Daarom krijg je naast vakken op het gebied van veiligheidskunde ook vakken als (bestuurs)recht, onderzoek, psychologie, beleid, organisatie en management. Een integraal veiligheidskundige overziet het hele werkveld. Binnen de opleiding kun jij je specialiseren via minoren zoals cybersafety, bedrijf en veiligheid, human factors, en recht, bestuur en veiligheid.

Studiekenmerken

Diploma
Bachelor of Arts
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
4 jaar
Afbeelding
Kosten

Andere varianten

Afbeelding
ervaringsverhaal-sander.jpg
“Ik wil een bijdrage leveren aan de veiligheid in Nederland”
Sander
Alumnus Integrale Veiligheidskunde

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!