Maritieme Techniek (Ad) duaal
Maritiem Instituut Willem Barentsz

Praktische zaken Associate degree Maritieme Techniek duaal

Bekijk hieronder welke eisen er komen kijken voor de toelating tot deze opleiding.

Afbeelding
ba-maritieme-techniek-vt-lwd.jpg

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de opleiding Ad Maritieme Techniek duaal heb je één van de volgende diploma’s nodig:

Voldoe je niet aan toelatingseisen?

Wanneer je niet aan de toelatingseisen voldoet, zijn er verschillende manieren waarop je mogelijk toch toegelaten kunt worden. Bijvoorbeeld via een toelatingstoets of een 21+ toelatingsonderzoek. Ontdek de mogelijkheden.

Naast de wettelijke toelatingseisen is het essentieel dat je tijdens de opleiding een relevante werkplek hebt, om je praktijkopdrachten uit te voeren. Twijfel je hierover? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Inschrijven en praktische zaken

Met een inschrijving zet je de eerste stap richting jouw studie bij Maritiem Instituut Willem Barentsz van NHL Stenden Hogeschool. Heb jij jouw studie gevonden? Regel dan direct je inschrijving via Studielink. We vertellen je graag meer over de stappen die je hiervoor moet nemen en informeren je over een aantal praktische zaken.

Meer informatie

Afbeelding
mkb-route-logo

Combineer je baan met een studie!

Deze opleiding maakt deel uit van de mkb-route in het hbo. Je combineert dan werken en leren bij een mkb-bedrijf, ontvangt salaris en gaat meestal 1 dag per week naar school. Opdrachten voer je uit bij je werkgever. Na afloop ontvang je een erkend hbo-diploma. Lees meer

Kosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Hoeveel collegegeld je betaalt hangt af van een aantal factoren, zoals je nationaliteit en je al behaalde diploma’s in het hoger onderwijs. Lees hier meer over de collegegelden en de hoogte daarvan.  

Wettelijk collegegeld 2023/2024 € 2.314
Instellingscollegegeld 2023/2024 € 8.895
Wettelijk collegegeld 2024/2025 € 2.530
Instellingscollegegeld 2024/2025 € 9.730

Afbeelding
meisje met telefoon

Virtual Tour Leeuwarden

Beleef onze campus in Leeuwarden, check onze virtual tour.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!