header-studiekeuze

Hulp bij opleiding kiezen

Het vinden van een vervolgstudie is een spannende ontdekkingstocht. Je bent op zoek naar een opleiding die past bij wat je kunt en waar jouw talenten liggen. Misschien heb je al een bepaalde studie of studierichting in gedachten. Maar het kan ook zijn dat je nog geen idee hebt wat je wilt studeren. Wij helpen je graag om de opleiding te vinden die jou op het lijf geschreven is. 

Studiekeuzetest

Ontdekken welke studie(s) aansluiten bij jouw talenten? Doe onze gratis online test. Binnen vijf minuten krijg je persoonlijk studieadvies!

Studiekeuzegesprek

Vind je het lastig om te ontdekken welke opleiding bij jou past? Of lukt het je niet om de knoop door te hakken? Dan helpen we je graag met een persoonlijk studiekeuzegesprek op weg.

Meeloopdag

Nieuwsgierig hoe het is om aan NHL Stenden te studeren? Loop een dagje mee met een van onze studenten. Zo leer je een opleiding echt kennen en proef je de sfeer op onze hogeschool!

Interessegebieden

Weet je in welke richting je een studie zoekt? En weet je waar jouw talenten en ambities liggen? Maar heb je nog niet de opleiding ontdekt die daarop aansluit? Ontdek dan de studies die passen bij jouw interesses.

Bachelor, Master of Associate Degree?

Bij NHL Stenden heb je hbo-opleidingen op verschillende niveaus. Kies je voor een vierjarige bachelor? Of ga je voor een praktijkgerichte tweejarige associate degree? Of wil je jouw kennis verdiepen met een master? Ontdek welk opleidingsniveau bij jou past.

Vooropleiding

Heb jij een havodiploma op zak of kies je na het behalen van je mbo-opleiding voor een vervolgstudie bij NHL Stenden Hogeschool? Ben je 21 jaar of ouder en wil je weer studeren? Wij bieden je verschillende studies op basis van je vooropleiding.

Bezoek onze evenementen

Ben jij benieuwd hoe het is om aan NHL Stenden te studeren? Kom langs en proef de sfeer tijdens een van onze evenementen!

Bekijk alle evenementen

Studeren in het buitenland

Bij NHL Stenden kun je een deel van je opleiding in het buitenland volgen. Kies bijvoorbeeld voor een Grand Tour, waarbij je een minor of module volgt op een unieke locatie in Zuid-Afrika, Qatar, Thailand of Bali. Of verleg je grenzen met een exchange of stage in het buitenland. Ontdek de mogelijkheden.

Brochures

Alle informatie over jouw studiekeuze nog eens rustig doorlezen? Vraag dan nu een of meerdere brochures aan per post of e-mail.