Drie NHL Stenden studenten maken kans op titel beste ‘Friese studentondernemer 2023’

Afbeelding
Enterprijs 2023

Op donderdag 23 februari pitchen vier studenten hun kansrijke startup op het podium tijdens de finale van Enterprijs 2023. Maar liefst drie van deze studenten studeren bij NHL Stenden Hogeschool. De kandidaten pitchen niet alleen voor de titel, maar ook voor een investering van 2.500 euro en een half jaar startupbegeleiding door Inqubator Leeuwarden. De drie genomineerde startups van NHL Stenden studenten zijn:

  • Nitro Tea: gezonde ijsthee met een unieke smaakervaring door de toevoeging van stikstof - Ramon Kok, student Communication & Multimedia Design samen met Maarten Vloon, minorstudent Entrepreneurship.
  • Zeedrang: duurzame en innovatieve schroef voor zeilboten - Kevin van Uem, student Maritieme Techniek.
  • Target Reality: Augmented Reality (AR) platform waarmee ook anderen gemakkelijk AR kunnen toepassen - Mats Dekker, student Integrale Veiligheidskunde
     

Center for Entrepreneurship
Ramon, Maarten en Kevin nemen naast hun studie deel aan het Center for Entrepreneurship (CfE). Het CfE is dé community voor en door ondernemende studenten. In de community worden studenten niet alleen geholpen aan een antwoord op hun ondernemersvragen, maar kunnen ze ook inspirerende workshops volgen van professionals uit het werkveld. Op deze multidisciplinaire (werk)plek kunnen studenten verder doorgroeien in het ondernemerschap en hun onderneming uitbouwen.

Ben je benieuwd wie er met de winst naar huis gaat? Kom naar de finale op 23 februari om 16:00 uur in de Kanselarij in Leeuwarden. Meld je gratis aan via https://enterprijs2023.eventbrite.nl!