ad_creative_media_professional

Ontdek de opleiding Ad Creative Media Professional

Studenten van de opleiding Creative Media Professional houden van de praktijkgerichte opbouw van de studie. In twee jaar klaar voor het werkveld of je eigen bedrijf starten met veel persoonlijke begeleiding.

Video

Dejan, Stijn en Ricardo maakten zelf deze film waarin ze vertellen waarom ze voor de opleiding kozen. Over lekker praktijkgericht onderwijs gesproken!

Meer weten?

Ben jij nieuwsgierig en wil je meer weten over de opleiding Creative Media Professional? Meld je dan aan voor de online open dagen op 9, 10 en 11 februari. Extra leuk is, dat je op donderdag 11 februari in een persoonlijk gesprek met docent
Jetze Valkema en studente Tineke al je vragen kunt stellen. Graag tot dan!

klaas-jan-de-groot

Lees hier ook het verhaal van Klaas Jan, waarin hij vertelt dat hij het leuk vind om dingen te ontwerpen en na te denken over hoe het er op televisie of op papier uit kan zien. Zo brengt hij Productie, Multimedia & Design en Audiovisueel samen en hoopt hij zijn stage te gaan lopen op het mediapark in Hilversum.

Lees zijn verhaal
nhl stenden hall

Dejan heeft een passie voor film en video. “Alles rondom het maken van film en video vind ik leuk. Dat is ook een grote reden dat ik deze opleiding koos. Met deze studie kan ik straks ook makkelijker van mijn hobby mijn werk maken”.   

Lees zijn verhaal
Algemene afbeelding testimonials

Stijn is naast student ook een creatieve ondernemer met een eigen bedrijf. Hij is als sinds zijn 15e met creatieve projecten bezig; maakt foto’s en video’s, organiseert evenementen en is dj op verschillende evenementen. Hij vertelt dat hij zijn kennis in deze opleiding verder professionaliseert, niet alleen in het creatieve stuk, maar zich ook meer leert focussen op de managementkant.

Lees zijn verhaal