Studieopbouw Associate degree Finance & Control

De Associate degree Finance & Control is na veel vraag vanuit de arbeidsmarkt ontwikkeld. Het programma is daarom ook in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven ingevuld. Zo word jij precies die professionele bedrijfseconoom waar werkgever op zitten te wachten!

Afbeelding
sfeer-ad-finance-and-control-vt-lwd.jpg

Design Based Education

De wereld van morgen wordt bepaald door de mensen van vandaag. Jij speelt daarin een belangrijke rol.

Met Design Based Education heb je veel invloed op je eigen leerroute. Je werkt in kleine groepen met studenten van andere opleidingen aan echte vraagstukken. Je experimenteert en test oplossingen in de nationale of internationale praktijk. Feedback van medestudenten, opdrachtgevers en docenten helpt je om te evalueren en je ideeën aan te scherpen.

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours!

Ontdek X-Honours

Stage lopen vanaf jaar 2

In het tweede jaar kun je je nieuwe kennis en vaardigheden zes maanden lang testen in de praktijk.

Dat doe je bijvoorbeeld bij bedrijven als Achmea, De Friesland Zorgverzekeraar of FrieslandCampina, bij een accountantskantoor of bij overheidsinstellingen zoals de Belastingdienst of het Centraal Justitieel Incasso Bureau. Tijdens je stage doe je een bedrijfseconomisch onderzoek.

Dit project is een initiatief welke is ontstaan door studenten en ondernemers uit de binnenstad van Leeuwarden met als doel om binnen zeven jaar het meest circulaire winkelgebied van Nederland te zijn.

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.

Projecten

Afbeelding
minoren-algemeen-sfeer.jpg

Businessgame

Je ervaart hoe het is om als lid van een managementteam een fabriek te runnen. Met het team probeer je tot een succesvolle strategie te komen.