Afbeelding
Headerfoto IT Service Management voltijd
Afbeelding
Headerfoto IT Service Management voltijd

IT Service Management (Ad)

Andere varianten
Studieduur
2 jaar
Start in
september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Associate degree

Hoe voldoe je aan de verwachtingen van de klant tegen een betaalbare prijs en goede kwaliteit? Daar komt IT Service Management bij kijken. Wil jij graag verder leren, maar zie je vier jaar studeren niet zitten? Dan is de tweejarige Associate degree IT Service Management iets voor jou.

  • 2-jarig studieprogramma
  • Toch verder studeren? Je kunt bij ons ook de bachelor HBO-ICT volgen.
  • Studeer in een bruisende stad met betaalbare kamers.
Afbeelding
Meet the originals voltijd open dag

Open Dag

9 november 2024, 10.00-16.00 uur

Open Dag

Wat staat je te wachten?

IT Service Management is simpel gezegd het managen van de ICT-dienstverlening. Hoe voorkom je bijvoorbeeld dat de kosten van informatiesystemen de pan uitrijzen of hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers op tijd de juiste informatie krijgen? Bij IT Service Management leer je met een bedrijfskundige blik te kijken naar het functioneren van ICT-processen. Jij kijkt hoe je de ICT-dienstverlening kunt managen en hierdoor de klantvriendelijkheid van een bedrijf kunt verbeteren of de productie kunt verhogen. Je bent de schakel, de link, tussen de ICT specialisten en de gebruikersafdeling.

Analyseren, adviseren, implementeren en beheren: je houdt je overal mee bezig. Van de ICT-infrastructuur tot de software-functionaliteiten, maar altijd vanuit bedrijfskundig oogpunt. Dus met het doel om informatie beter te stroomlijnen. Informatietechnologie is niet voor iedereen even simpel. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat alle werknemers in een bedrijf met digitale systemen om kunnen gaan. Jij weet een technisch verhaal begrijpelijk te vertalen naar klanten en gebruikers.

Studiekenmerken

Diploma
Associate degree
Start in
september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
2 jaar
Afbeelding
Kosten

Andere varianten

Afbeelding
ervaringsverhaal-laura-poortenaar.jpg
“Ik weet nu hoe ik goed voorbereid naar een bedrijf ga, en daardoor voel ik me zelfverzekerder”
Afbeelding
ervaringsverhaal-laura-poortenaar.jpg
Laura Poortenaar
Student Ad IT Service Management

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!