ICT

HBO-opleidingen ICT

Ben je op zoek naar een hbo-opleiding in de ICT die je kunt combineren met jouw werk en privéleven? Heb je de ambitie om door te groeien in de digitale wereld? Of je nu een passie hebt voor de zachte kant van de ICT of juist diep de digitale code in wilt duiken, bij NHL Stenden vind je de flexibele ICT opleiding die bij je past.

 • Kies voor een vierjarige hbo-bachelor, een tweejarige praktijkgerichte associate degree (voltijd of deeltijd) of een verdiepende master.
 • Studeer aan een flexibele opleiding, waarbij je leert door te doen in de praktijk.
 • Maak grote kans om direct een baan te vinden in de ICT-sector na jouw opleiding. 

Kies jouw opleiding in de ICT

 • HBO-ICT (deeltijd)
  Combineer werk, studie en privé met opleiding HBO-ICT. Van programmeren tot adviseren; jij wordt de ICT-professional van de toekomst.
 • Ad IT Service Management (deeltijd)
  Werk je in de ICT en heb je de ambitie om door te groeien? Dan is deze tweejarige associate degree op hbo-niveau de opleiding voor jou.
 • Ad ICT Beheer (voltijd)
  Wil jij bedrijfsnetwerken inrichten en beheren? Of liever games, websites en video’s ontwikkelen? Jij wordt in twee jaar tijd dé ICT-professional.
  Master Serious Gaming (deeltijd)
 • Hoe kun je met games innoveren en organisaties in beweging krijgen? Ontdek het bij de Master Serious Gaming.

Ontdek onze voltijd studies 

Bovenstaande studies zijn allemaal in deeltijd te volgen, met uitzondering van de Ad ICT Beheer. Zoek jij een voltijd studie in de ICT? Bij NHL Stenden vind je de opleiding die aansluit bij jouw ambities.

Bekijk de voltijdopleidingen ICT

retail opleidingen

Ervaar NHL Stenden

Ben je benieuwd naar onze studies en wil je de sfeer proeven op onze nieuwe hogeschool? Kom dan naar een van onze evenementen en ervaar NHL Stenden.

Bekijk onze evenementen