Hotel Management (Ad) duaal
Hotel Management School

Studieopbouw Associate degree Hotel Management duaal

Deze associate degree leidt je op tot specialist in de hospitalitybranche. Tijdens het eerste deel leer je alles over werken als zelfstandig medewerker en het tweede deel richt zich op een rol als supervisor. Je verdiept je in personeelsbeleid, marketing & sales en financiën, maar je leert bijvoorbeeld ook hoe je evenementen organiseert. Eens in de twee weken kom je naar NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden of Emmen voor een lesdag. De rest van de tijd besteed je aan werk en zelfstudie. Je krijgt een persoonlijke coach die je hierin bijstaat.

Flexibel studieprogramma

Je start de studie met een intake-assessment. Hierbij kijk je samen met jouw studiecoach naar wat je al kunt en hebt geleerd. Hiermee kan de route naar een diploma korter worden. Elk onderdeel van de studie sluit je af met een beoordelingsmoment, waarbij je bewijst dat je het gevraagde niveau hebt bereikt.

Je werkt in een elektronische leeromgeving, waarin je contact onderhoudt met je studiecoaches en je medestudenten. Daarnaast kun je op de lesdagen langskomen voor directe trainingen en feedback.

Afbeelding
sfeer groningen 3

Proefcollege

Volg een proefcollege en krijg een beeld van de lesstof van de opleiding en maak direct kennis met docenten en studenten van de opleiding.

Afbeelding
sfeer-ad-hogere-hotelschool-dt-lwd-emmen.jpg

Het onderwijsconcept van de opleiding Hotel Management

Design Based Education is het unieke onderwijsconcept van NHL Stenden. Zo ga je aan de slag met real-life vraagstukken, praktijkgericht onderzoek en innovatie. Zowel binnen als buiten de hogeschool werk je samen met de medestudenten, docenten en onderzoekers. Je leert door te doen en te reflecteren.

Lees meer over ons onderwijssysteem

Internationale mogelijkheden

Bij NHL Stenden kun je een internationale ervaring en interculturele vaardigheden opdoen. Je kan namelijk kiezen om een deel van je studie, kort of langer, in het buitenland door te brengen bij een van onze partnerinstellingen voor hoger onderwijs. Ook biedt ons wereldwijde netwerk mogelijkheden voor online samenwerking met internationale studenten van onze partnerinstituten aan relevante projecten en casestudy's.

Meer over onze internationale mogelijkheden

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours! 

Ontdek X-Honours

Afbeelding
2G7A4840-bewerkt-new

Hotel Management School

Deze opleiding is onderdeel van Hotel Management School Leeuwarden, wereldwijd de grootste en meest internationaal georiënteerde hotelschool van Europa. Als student van Hotel Management School word je constant uitgedaagd kennis te vergaren, talent te ontwikkelen en te anticiperen op een snel veranderende wereld. Ben jij er klaar om een ‘Game Changer’ in de hospitalitybranche te worden?

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!