Hotel Management (Ad) duaal
Hotel Management School

Studieopbouw Associate degree Hotel Management duaal

Deze associate degree leidt je op tot specialist in de hospitalitybranche. Tijdens het eerste deel leer je alles over werken als zelfstandig medewerker en het tweede deel richt zich op een rol als supervisor. Je verdiept je in personeelsbeleid, marketing & sales en financiën, maar je leert bijvoorbeeld ook hoe je evenementen organiseert. Eens in de twee weken kom je naar NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden of Emmen voor een lesdag. De rest van de tijd besteed je aan werk en zelfstudie. Je krijgt een persoonlijke coach die je hierin bijstaat.

Flexibel studieprogramma

Je start de studie met een intake-assessment. Hierbij kijk je samen met jouw studiecoach naar wat je al kunt en hebt geleerd. Hiermee kan de route naar een diploma korter worden. Elk onderdeel van de studie sluit je af met een beoordelingsmoment, waarbij je bewijst dat je het gevraagde niveau hebt bereikt.

Je werkt in een elektronische leeromgeving, waarin je contact onderhoudt met je studiecoaches en je medestudenten. Daarnaast kun je op de lesdagen langskomen voor directe trainingen en feedback.

Afbeelding
sfeer groningen 3

Proefcollege

Volg een proefcollege en krijg een beeld van de lesstof van de opleiding en maak direct kennis met docenten en studenten van de opleiding.

Afbeelding
sfeer-ad-hogere-hotelschool-dt-lwd-emmen.jpg

Work-Based Learning

Elke module richt zich op drie doelen: je persoonlijke ontwikkeling, expertise-ontwikkeling en het toepassen van de kennis op je werk. Deze benadering noemen we Work Based Learning. De opleiding sluit aan bij de verschillende functieniveaus in het bedrijfsleven: operationeel, tactisch en strategisch. Het programma richt zich op alle lagen binnen de hospitalitybranch

Hotel Management School

Deze opleiding is onderdeel van de Hotel Management School.

Afbeelding
Logo-HMS