International Hospitality & Service Management (Master) deeltijd
Hotel Management School

Studieopbouw Master International Hospitality and Service Management deeltijd

Hieronder vind je een uitleg over de opbouw en de mogelijkheden van de deeltijdopleiding Master International Hospitality and Service Management.

Afbeelding
sfeer
Afbeelding
sfeer groningen 3

Proefcollege

Volg een proefcollege en krijg een beeld van de lesstof van de opleiding en maak direct kennis met docenten en studenten van de opleiding.

Master International Hospitality and Service Management deeltijd per module uitgelegd.

Het programma van de opleiding International Hospitality & Service Management deeltijd duurt twee jaar waarbij je 30 EC per jaar behaalt. De vier moduulperiodes in het deeltijdprogramma zijn hetzelfde als in de fulltime Master in International Hospitality and Service Management, alleen worden de cases die in de lessen zijn besproken praktijk-georiënteerd. Eventueel kun je tijdens je studie real world-werkervaring opdoen in het viersterrenhotel van onze school, het leerwerkbedrijf van de Hotel Management School.

International Hospitality and Service Management (Master)

Het onderwijsconcept van de deeltijdopleiding International Hospitality & Service Management (Master)

Elke hogeschool heeft een eigen onderwijsconcept. Je zou kunnen zeggen dat het de manier is waarop er lesgegeven wordt. Dat verschilt per hogeschool. NHL Stenden heeft Design Based Education (DBE) als onderwijsconcept.

Studeren doe je bij NHL Stenden niet alleen in de schoolbanken. Sterker nog; we stimuleren je juist om te ontdekken wat er in de praktijk gebeurt. Jij gaat aan de slag met actuele vraagstukken uit het werkveld. Daarbij werk je intensief samen met medestudenten én met organisaties en bedrijven.

Lees meer over ons onderwijssysteem

Studiecoach

Bij het flexibele deeltijdonderwijs van NHL Stenden krijg je goede studiebegeleiding. Tijdens de hele deeltijdstudie International Hospitality & Service Management (Master) word je begeleid door een studiecoach waarmee je ook samen een leerarrangement opstelt. Iedere module start met een intake om te bepalen wat jij aan het eind laat zien en welke leeractiviteiten je doet op school, thuis of op de werkplek.

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.

Hotel Management School

Deze opleiding is onderdeel van de Hotel Management School.

Afbeelding
Logo-HMS

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!