International Hospitality & Service Management (Master) deeltijd
Hotel Management School

Studieopbouw Master International Hospitality and Service Management deeltijd

Hieronder vind je een uitleg over de opbouw en de mogelijkheden van de deeltijdopleiding Master International Hospitality and Service Management.

Afbeelding
sfeer

De Master deeltijdopleiding International Hospitality and Service Management gaat over dienstverlening, gastvrijheid, serviceconcepten en klanttevredenheid. Maar ook over duurzaamheid, globalisering, ondernemerschap, innovatie en omgaan met een multicultureel personeelsbestand (HRM).

Het programma duurt twee jaar waarbij je 30 EC per jaar behaalt. De vier moduulperiodes in het deeltijdprogramma zijn hetzelfde als in de fulltime Master in International Hospitality and Service Management, alleen worden de cases die in de lessen zijn besproken praktijk-georiënteerd. Eventueel kun je tijdens je studie real world-werkervaring opdoen in het viersterrenhotel van onze school, het leerwerkbedrijf van de Hotel Management School.

International Hospitality and Service Management (Master)

Afbeelding
sfeer groningen 3

Proefcollege

Volg een proefcollege en krijg een beeld van de lesstof van de opleiding en maak direct kennis met docenten en studenten van de opleiding.

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.

Hotel Management School

Deze opleiding is onderdeel van de Hotel Management School.

Afbeelding
Logo-HMS