Learning and Innovation (Master) deeltijd

Studieopbouw Master Learning and Innovation deeltijd

De opleiding is gericht op het onderzoeken, ontwerpen en begeleiden van onderwijsinnovaties. De onderwijscontext waarin jij werkt staat hierbij centraal. Je wordt begeleid door docenten met veel ervaring op het gebied van onderzoek en consultancy in leer- en innovatieprocessen in het onderwijs. Je werkgever is opdrachtgever van de verschillende projecten tijdens je studie en verantwoordelijk voor de aansturing en facilitering hiervan.

Afbeelding
sfeer-m-learning-and-innovation-dt-lwd.jpg

De opleiding duurt twee jaar en wordt aangeboden op twintig vrijdagen verdeeld over het lesjaar. Je rondt je opleiding af met een eigen onderzoek vormgegeven in de masterthesis (eindscriptie) in de context van een innovatieproject in je eigen onderwijspraktijk. Gedurende de opleiding staat onderzoekend innoveren centraal. Dit betekent dat je onderzoek vormgeeft in de context van een innovatieproject in je eigen onderwijspraktijk.

Het onderwijsconcept van de opleiding Learning and Innovation

Design Based Education is het unieke onderwijsconcept van NHL Stenden. Zo ga je aan de slag met real-life vraagstukken, praktijkgericht onderzoek en innovatie. Zowel binnen als buiten de hogeschool werk je samen met de medestudenten, docenten en onderzoekers. Je leert door te doen en te reflecteren.

Lees meer over ons onderwijssysteem

Internationale mogelijkheden

Bij NHL Stenden kun je een internationale ervaring en interculturele vaardigheden opdoen. Je kan namelijk kiezen om een deel van je studie, kort of langer, in het buitenland door te brengen bij een van onze partnerinstellingen voor hoger onderwijs. Ook biedt ons wereldwijde netwerk mogelijkheden voor online samenwerking met internationale studenten van onze partnerinstituten aan relevante projecten en casestudy's.

Meer over onze internationale mogelijkheden

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours! 

Ontdek X-Honours

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!