Learning and Innovation (Master) deeltijd

Studieopbouw Master Learning and Innovation deeltijd

De opleiding is gericht op het onderzoeken, ontwerpen en begeleiden van onderwijsinnovaties. De onderwijscontext waarin jij werkt staat hierbij centraal. Je wordt begeleid door docenten met veel ervaring op het gebied van onderzoek en consultancy in leer- en innovatieprocessen in het onderwijs. Je werkgever is opdrachtgever van de verschillende projecten tijdens je studie en verantwoordelijk voor de aansturing en facilitering hiervan.

Afbeelding
sfeer-m-learning-and-innovation-dt-lwd.jpg

De opleiding duurt twee jaar en wordt aangeboden op twintig vrijdagen verdeeld over het lesjaar. Je rondt je opleiding af met een eigen onderzoek vormgegeven in de masterthesis (eindscriptie) in de context van een innovatieproject in je eigen onderwijspraktijk. Gedurende de opleiding staat onderzoekend innoveren centraal. Dit betekent dat je onderzoek vormgeeft in de context van een innovatieproject in je eigen onderwijspraktijk.

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!