Afbeelding
ad-leisure-and-events-management-dt-lwd.jpg
Afbeelding
ad-leisure-and-events-management-dt-lwd.jpg

Leisure & Events Management (Ad) duaal

Andere varianten
Studieduur
flexibel
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Associate degree

Werk je in de vrijetijdssector en wil je graag doorgroeien naar hbo-niveau? Of ben je toe aan verandering en wil je de overstap maken naar de wereld van events, sport, kunst & cultuur of recreatie? Dan is de Associate degree Leisure & Events Management in duaal iets voor jou!

  • NHL Stenden biedt als enige in Nederland een Associate degree Leisure & Events Management duaal aan
  • Pas je nieuwe kennis meteen toe in jouw eigen werksituatie
  • Stel zelf je leerroute samen door modules te kiezen en haal deelcertificaten
  • De opleiding is in samenwerking met het werkveld ontwikkeld
  • Alle actuele ontwikkelingen uit de vrijetijdsindustrie worden onder de loep genomen.

Studiekenmerken

Diploma
Associate degree
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
flexibel
Lesdag
Dinsdag
Afbeelding
Kosten
kosten

Wat staat je te wachten?

De Associate degree Leisure & Events Management duaal is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het werkveld. Daardoor komen alle actuele ontwikkelingen waar bedrijven en organisaties in de vrijetijdssector mee te maken hebben aan bod. Concrete vraagstukken uit de praktijk vormen het vertrekpunt van het opleidingsprogramma.

De lesdagen van deze opleiding zijn eens in de twee weken op dinsdag van 10-16.00u in Leeuwarden. De opleiding bestaat uit 8 modulen verdeeld over 2 jaar. Elk moduul duurt 10 weken. Een moduul heeft een thema welke wordt uitgelegd op de pagina Studieopbouw.

Er is een vaste coach die jou gedurende de 2 jaar begeleidt. Daarnaast zijn er verschillende specialisten / docenten die workshops geven of colleges geven om jullie te ondersteunen in de thematiek.

In elk moduul werk je aan 3 opdrachten en worden aan het eind van de periode afgetoetst/ ingeleverd. De eerste 2 zijn inhoudelijke opdrachten. De 3e opdracht heeft betrekking op je professionele houding en reflectie vermogen.

Naast deze thematieken krijg je trainingen in managementvaardigheden (presenteren, kernkwaliteiten, leidinggeven- en nemen, etc) en financiën. In jaar 2 wordt Engels aangeboden.

Duaal studeren

Deze tweejarige opleiding is er speciaal voor jou. Of je nu net van het mbo komt en je graag door wilt leren, maar vier jaar studeren te lang vindt. Voor de duale opleiding is het verplicht een werkplek te hebben die geschikt is om te leren binnen de leisure- en eventsindustrie (een werkplekscan is onderdeel van de aanmeldingsprocedure). Heb je dit niet? Dan kun je de opleiding ook in deeltijd volgen. Voor beide opleidingen geldt dat je aan vraagstukken uit de praktijk werkt. Bij duaal maak je de opdrachten voor jouw werkgever. Zo leer je door te doen en heeft jouw werkgever hier direct profijt van. Je kunt hierbij rekenen op jouw bedrijfscoach. Dit is iemand vanuit jouw werkplek die jou coacht tijdens deze opleiding. De duale opleiding heeft 1 lesdag per 2 weken.

Flexibel studeren

Het leertraject van de duale opleiding Leisure & Events Management wordt afgestemd op jouw ervaring en behoefte. De kennis en ervaring die je al hebt tellen we mee, waardoor je je diploma mogelijk sneller kunt halen.

Je hebt veel zeggenschap over de invulling van het studietraject. Je volgt modules die aansluiten bij jouw leerwensen en voegt deze samen tot een persoonlijke route. Voor elke afgeronde module van 30 EC’s (studiepunten) krijg je een certificaat. Als je 120 EC’s hebt gehaald, krijg je je diploma.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!