Jouw toekomst na afronding van de Master Serious Gaming deeltijd

Al tijdens de master ontwikkel je een meerwaarde voor innovatieve projecten voor jouw huidige werkgever of binnen en andere context. Met de kennis en vaardigheden die je opdoet leer je situaties te doorgronden. Je draagt bij aan verandering door kracht van serious gaming en simulation in te zetten.

Afbeelding
Molen kennisplein

Loopbaan

Je gaat werken in multidisciplinaire teams en het kan per project verschillen welke rol je vervult. De ene keer treed je op als projectleider die de juiste mensen met elkaar verbindt en de voortgang bewaakt. Voor een ander traject ben je de facilitator die contact onderhoudt met gameontwikkelaars én eindgebruiker.

De master biedt je een verdere professionalisering en leidt je op tot de ontwikkelaar van serious gaming interventies, niet tot (technisch) game developer. Je leert wel met dit specialisme samen te werken.

Voorbeelden van vraagstukken waar je je mee bezighoudt zijn:

  • Je wilt meer impact maken in het onderwijs door in te spelen op intrinsieke motivatie. Hoe bereik je serieuze doelen met het spelen van spelletjes?
  • Tijden veranderen en ook jouw organisatie gaat meer met zelfsturende teams werken. Hoe komen medewerkers goed en snel in deze nieuwe samenwerkingsvorm?
  • Er is veel aandacht voor een gezonde leefstijl. Ook jouw doelgroep zou meer moeten bewegen en dat wil je ze niet verplichten. Hoe kun je ze verleiden tot een actiever leven?
Afbeelding
Studiekeuze123

Studie in cijfers

Ontdek en vergelijk de opleiding Master Serious Gaming deeltijd op studiekeuze123.nl en kies je opleiding!

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!