Studieopbouw Master Serious Gaming deeltijd

De masteropleiding Serious Gaming bestaat uit 4 samenhangende semesters. De effectieve toepassing van gaming in de praktijk staat daarin centraal. Je leert theorie, werkt aan opdrachten en doet onderzoek. Alle onderdelen van de opleiding komen ieder semester aan bod. Je werkt in toenemende mate zelfstandig aan je ontwikkeling in steeds complexer wordende leer-/werkomgevingen.

Afbeelding
sfeer-m-serious-gaming-dt-lwd.JPG

Onderwijsconcept

Door grenzen te verleggen bereik je meer. Daarom dagen wij je uit om jouw vaardigheden te versterken en nieuwe talenten te ontdekken. ​In kleine teams van studenten, docenten en onderzoekers werk je aan real-life vraagstukken. Je doet dit samen met andere disciplines en de gevonden oplossingen gebruik je direct in de praktijk. Je hebt zelf de regie over je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Onze innovatieve opleidingen sluiten aan bij wat het werkveld nodig heeft, nu en in de toekomst. Als ondernemende en vindingrijke professional zet jij straks jouw kennis om in grensverleggende oplossingen. Je ontwikkelt een doordachte visie en kijkt verder dan je eigen vakgebied.

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!