Afbeelding
ba-verpleegkunde-dt-flex-lwd.png
Afbeelding
ba-verpleegkunde-dt-flex-lwd.png

Verpleegkunde deeltijd

Andere varianten
Studieduur
flexibel
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor

Werk je in de sector Zorg en Welzijn of ligt jouw hart daar, dan kun jij je verder ontwikkelen in de deeltijdstudie Verpleegkunde. Tijdens deze opleiding ontwikkel jij je tot een generalistisch verpleegkundige. Je bent inzetbaar binnen complexe zorgsituaties, maar kunt ook overstijgende taken oppakken.

  • Programma volgens het nieuwste opleidingsprofiel.
  • Werk aan modules die samen leiden tot een bachelordiploma
  • Leren op NHL Stenden, op je werkplek en via online learning.

Studiekenmerken

Diploma
Bachelor
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
flexibel
Lesdag
Vrijdag
Afbeelding
Kosten

Wat staat je te wachten?

De deeltijdopleiding Verpleegkunde is een flexibele opleiding met een afwisselend programma, dat je aanpast aan je eigen situatie en werkplek. Je oriënteert je op het vak verpleegkunde in een studie op hbo-niveau. Ook richt je je op de verschillende beroepsrollen van een verpleegkundige.

Leren op de werkplek is een essentieel onderdeel binnen de opleiding Verpleegkunde. Een praktijkleerplek, al dan niet betaald, is belangrijk om de verschillende modules te kunnen afronden. De lesdag voor deze opleiding is maandag voor locatie Emmen (alleen voor de aangesloten partners van de RegioDeal) en vrijdag voor de locatie Leeuwarden.

FastSwitch hbo-v

Heb jij een hbo- of wo-vooropleiding en wil jij je graag laten omscholen tot verpleegkundige? Dan kun je deelnemen aan FastSwitch! FastSwitch is een flexibel, verkort hbo-omscholingsprogramma. Het biedt leeruitkomsten die jij nodig hebt om als verpleegkundige direct aan de slag te kunnen. Je krijgt een persoonlijk en praktijkgericht programma, waar we kijken naar de kennis en ervaring die je al hebt. Vanuit NHL Stenden hogeschool word jij voor de start van de opleiding Verpleegkunde gekoppeld aan een coach. Wij helpen jou bij het zoeken naar werk, bereiden je voor op je nieuwe werkplek en je krijgt informatie over jouw persoonlijke studieprogramma.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met: Irma Voogd, docent Verpleegkunde bij NHL Stenden, irma.voogd@nhlstenden.com, 06-43028255

Download de folder

Andere varianten

Afbeelding
ervaringsverhaal-liza-en-kirsten-bleeker.jpg
“Samen studerend aan de keukentafel - wij hebben veel aan elkaar gehad”
Afbeelding
ervaringsverhaal-liza-en-kirsten-bleeker.jpg
Liza en Kirsten Bleeker
Student Verpleegkunde deeltijd

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!