Finalisten Hayo Apotheker Stimuleringsfonds voorjaar 2024 zijn bekend!

Afbeelding
Finalisten HAF voorjaar '24

Op donderdag 20 juni pitchen drie studenten hun kansrijke startup op het podium tijdens de finale van het Hayo Apotheker Stimuleringsfonds 2024. Deze drie studenten studeren aan NHL Stenden Hogeschool en zijn aangesloten bij het Center for Entrepreneurship. De kandidaten pitchen niet alleen voor de titel, maar ook voor een investering van maximaal €2.500. De drie genomineerde startups zijn: Joas Schouwstra en Julian Venema (OnWrap), Anastasija Muhina (C2Day) en Dorine Kliffen (BeAdorible). 

  • OnWrap: het wrappen en personaliseren van autolaadpalen. – Joas Schouwstra en Julian Venema (Bachelor Commerciële Economie in Leeuwarden)  

  • C2Day: een creatief agentschap dat zich richt op contentmarketing voor zowel B2B als B2C. – Anastasija Muhina (Bachelor Creative Business in Leeuwarden) 

  • BeAdorible: het ondersteunen van introverte jongere en jongvolwassenen in het omarmen van hun introverte kwaliteiten d.m.v. een bordspel. – Dorine Kliffen (Bachelor Social Work in Leeuwarden) 

Center for Entrepreneurship
Deze finalisten nemen naast hun studie óók nog deel uit van het Center for Entrepreneurship (CfE). Het CfE is dé community voor en door ondernemende studenten. In de community worden studenten niet alleen geholpen aan een antwoord op hun ondernemersvragen, maar kunnen ze ook inspirerende workshops volgen van professionals uit het werkveld. Op deze multidisciplinaire (werk)plek kunnen studenten verder doorgroeien in het ondernemerschap en hun onderneming uitbouwen.

Ben je benieuwd wie er met de titel naar huis gaat? Kom dan naar de Grand Finale op donderdag 20 juni om 14:00 uur in het Theater op Rengerslaan 10. Aanvullend vindt na het HAF programma nog de Market Day plaats van 15:30-17:00, waar ondernemers en student-ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. 
Meld je hier gratis aan, registreren is verplicht.  

Ben je student en wil je ook meedoen aan een volgende editie van het HAF? Schrijf je hier alvast in voor de najaarseditie.