NHL Stenden Emmen creëert bijzonder studententerras en geeft rondleidingen op 8 & 9 juni

maandag 07 juni 2021

Een terrasje pakken en een rondleiding volgen. Het kan beide tijdens de opendagen van de NHL Stenden locatie aan de Van Schaikweg in Emmen op 8 en 9 juni. Wie wil dat nou niet? En het gaat hier niet om zomaar een terrasje; het leukste studententerras van Nederland! Op het terrein van de hogeschool wordt een groot sfeervol terras conform de coronamaatregelen gecreëerd, waar aankomende studenten worden bediend dóór huidige studenten. Zo kunnen ze op een ontspannen manier in levende lijve kennismaken met de school en prangende vragen stellen aan dé ervaringsdeskundigen, de huidige studenten. “Er is weer wat leven in de brouwerij en we mogen weer wat organiseren. Hier maken we dankbaar gebruik van met de rondleidingen én het terras met gratis drankje voor nieuwe studenten.”, verklaart Annette Verhoef, vestigingsmanager locatie Emmen.

Open Dag Emmen

Rondleiding XL

Op dinsdag 8 en woensdag 9 juni biedt NHL Stenden op de locaties Emmen en Leeuwarden de Rondleiding XL aan. Aankomende studenten krijgen de gelegenheid om sfeer te proeven op de locatie en huidige studenten alle vragen die zij nog hebben, te stellen tijdens de rondleiding. Over studeren in het buitenland, studieprojecten en het studentenleven in Emmen. Kortom, alles wat je wilt weten als aankomende student. Of je nu al je keuze hebt gemaakt of nog een definitieve studiekeuze moet maken voor september, alle geïnteresseerde studenten zijn van harte welkom samen met één gast. Aanmelden kan via Rondleiding XL | NHL Stenden Hogeschool voor de Rondleiding XL en/of Online Open Dag.

Sfeer proeven weer mogelijk

“Het was natuurlijk een bijzonder jaar. Geen studenten, geen docenten, lege klaslokalen en geen rumoer. Bijna alles was online, zelfs de opendagen. Als het al mogelijk was om een rondleiding op locatie te volgen, viel er door de stilte weinig te zien. Dat wordt nu voorzichtig en zorgvuldig weer anders. Daar zijn we blij om! Ik kan me goed voorstellen dat je wilt zien waar je gaat studeren de komende jaren. Dat je nieuwe docenten wilt ontmoeten en live vragen wilt stellen. We hebben daarom extra gelegenheid hiervoor gecreëerd.”, vult Annette aan.