Afbeelding
cur-coach-in-het-onderwijs

Opleidingscentrum Gezondheid & Welzijn

Cursussen, post-hbo-opleidingen en maatwerk voor zorg- & welzijnsprofessionals.

Het opleidingscentrum Gezondheid & Welzijn is binnen NHL Stenden Hogeschool dé plek waar professionals uit de zorg- en welzijnssector terecht kunnen als ze zichzelf verder willen ontwikkelen binnen hun vakgebied. Het aanbod bestaat uit trainingen van enkele dagen tot aan post-hbo-opleidingen en incompany-trajecten. Het aanbod is gericht op medewerkers binnen het sociaal domein van gemeenten, de jeugdhulpverlening, thuis- of wijkzorg, hulpverleners in het onderwijs of ondersteuners van huisartsen. 
 
Onze locaties bevinden zich met name in Leeuwarden, Zwolle en Meppel, maar ook in Utrecht en Amsterdam. Het aanbod is geregistreerd en geaccrediteerd in diverse registers, waaronder V&VN, Stichting Kwaliteitsregister Jeugd en Registerplein. 

Ons aanbod

mensen voor een whiteboard

Incompany mogelijkheden

Wil je voor jouw team of organisatie een cursus, training of aanbod op maat? Ook dat is mogelijk. Je kunt je vraag en wensen naar ons mailen via opleidingscentrumgw@nhlstenden.com of telefonisch via 058 251 2060. Wij nemen contact met je op om je vraag en wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.

Afbeelding
foto van wim de hoop poh ggz
“Het heeft mijn gereedschapskist verrijkt”
Wim de Hoop
Cursist Praktijkondersteuner Huisarts GGZ

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen? Wil je meer weten over een van onze opleidingen cursussen of over incompany mogelijkheden? Of heb je een organisatievraag die je aan ons wilt voorleggen? Neem dan gerust contact met ons op via een van onderstaande mogelijkheden.

Afbeelding
058 251 2060
Op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur