Hotel Management - Instroom mbo MOH/MHO
Hotel Management School

Jouw toekomst na afronding van de Bachelor Hotel Management - Instroom mbo MOH/MHO

Hospitality professionals zijn meer dan ooit in nodig! Dit zijn uitdagende tijden met veel nieuwe kansen voor de toekomst. Een toekomst die vraagt om vindingrijke professionals die de dynamiek van de hospitality industrie begrijpen en out of the box durven denken om innovatieve oplossingen te vinden. Als je bent afgestudeerd aan de opleiding Hotelschool – Instroom mbo MOH/MHO, heb je een bachelor degree in Hotel Management. Met deze internationaal erkende titel liggen overal ter wereld interessante banen binnen handbereik.

Afbeelding
sfeer-hotelschool

Wat kan ik worden?

Met je Bachelor degree Hotel Management kun je alle kanten op: van een leidinggevende functie in een hotel, restaurant, recreatiepark, congrescentrum of evenementenbureau tot consultant in de zakelijke dienstverlening. Natuurlijk kun jij ook je eigen horecabedrijf starten. Als professional in de gastvrijheidsindustrie heb je volop kansen in binnen- en buitenland.

Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als:​

  • Eigenaar van eigen restaurant, wijnbar of koffiehuis
  • Sales- en Marketingmanager van een hotel(keten)
  • Coördinator bij een internationaal congresbureau
  • Evenementen manager
  • Manager Personeelszaken op een vliegveld
  • Adviseur in de food-industrie
  • Adviseur in de financiële sector

Afwisselend werk

Als professional in de gastvrijheidsindustrie heb je afwisselend en verantwoordelijk werk. Of je nu een hotelbedrijf runt, congressen organiseert, of leiding geeft aan een financieel team: met jouw vakkennis en organisatievaardigheden zorg jij ervoor dat de zaken goed draaien.

Afbeelding
Studiekeuze123

Studie in cijfers

Ontdek en vergelijk de opleiding Hogere Hotelschool - Instroom mbo MOH/MHO op studiekeuze123.nl en kies je opleiding!