Hotel Management - Instroom mbo MOH/MHO
Hotel Management School

Studieopbouw Bachelor Hotel Management - Instroom mbo MOH/MHO

Speciaal voor MOH/MHO-studenten bieden we de mogelijkheid om het Bachelorprogramma Hotel Management versneld te doorlopen zodat je je studietijd kunt inkorten tot drie of drieënhalf jaar. Een aantal MOH/MHO-opleidingen* biedt het keuzedeel ‘DBE Transition Module van Hotel Management School NHL Stenden’ aan. Wanneer je dit keuzedeel met succes hebt gevolgd, kun jij je studielast verminderen met maximaal 58 studiepunten (staat gelijk aan één studiejaar). Heb je als MOH/MHO-student het certificaat voor dit keuzedeel niet, dan krijg je maximaal 30 studiepunten (staat gelijk aan een half studiejaar) vrijgesteld.

Afbeelding
sfeer-ba-hogere-hotelschool-instroom-vwo-vt-lwd.jpg

Hotel Management – Instroom mbo MOH/MHO per jaar uitgelegd

Semester

Het studieprogramma van de bachelor Hotel Management – Instroom mbo MOH/MHO ziet er globaal als volgt uit: elk level kent 2 periodes van 20 weken [semester] of 4 periodes van 10 weken. In elk periode heb jij theorielessen, een praktijkvraagstuk (Design Challenge) en praktijklessen in ons eigen hotel. Deze periode sluit je af met een beoordeling op je opdracht.

Levels

Ons studieprogramma kent geen jaren meer maar levels. Jij leert op jouw tempo, dat kan sneller of langzamer dan een jaar. Doordat je een MOH/MHO vooropleiding hebt, kun je instappen op een volgend level.

*) Kijk onder Praktische zaken welke mbo scholen het keuzedeel ‘DBE Transition Module van Hotel Management School NHL Stenden’ aanbieden.

Afbeelding
sfeer groningen 3

Proefcollege

Volg een proefcollege en krijg een beeld van de lesstof van de opleiding en maak direct kennis met docenten en studenten van de opleiding.

Internationale mogelijkheden

Bij NHL Stenden kun je een internationale ervaring en interculturele vaardigheden opdoen. Je kan namelijk kiezen om een deel van je studie, kort of langer, in het buitenland door te brengen bij een van onze partnerinstellingen voor hoger onderwijs. Ook biedt ons wereldwijde netwerk mogelijkheden voor online samenwerking met internationale studenten van onze partnerinstituten aan relevante projecten en casestudy's.

Meer over onze internationale mogelijkheden

Haal meer uit jezelf tijdens je opleiding Hotel Management – Instroom mbo MOH/MHO met X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours!

Ontdek X-Honours

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.

Afbeelding
070722_Stenden_Innovation

Hotel Management School

Deze opleiding is onderdeel van Hotel Management School Leeuwarden, wereldwijd de grootste en meest internationaal georiënteerde hotelschool van Europa. Als student van Hotel Management School word je constant uitgedaagd kennis te vergaren, talent te ontwikkelen en te anticiperen op een snel veranderende wereld. Ben jij er klaar om een ‘Game Changer’ in de hospitalitybranche te worden?

Het onderwijsconcept van de opleiding Hotel Management – Instroom mbo MOH/MHO

Design Based Education is het unieke onderwijsconcept van NHL Stenden. Zo ga je aan de slag met real-life vraagstukken, praktijkgericht onderzoek en innovatie. Zowel binnen als buiten de hogeschool werk je samen met de medestudenten, docenten en onderzoekers. Je leert door te doen en te reflecteren.

Lees meer over ons onderwijssysteem