Jouw toekomst na afronding van Hotel Management

Sta jij te popelen om in de gastvrijheidsbranche aan de slag te gaan? De toekomst vraagt om vindingrijke professionals die de dynamiek van de hospitality industrie begrijpen en out of the box durven denken om innovatieve oplossingen te vinden. Zo ziet jouw loopbaan na afronding van de bachelor Hotel Management eruit.  

Afbeelding
sfeer-hotelschool

Loopbaan

Een hbo-diploma Hotel Management is een uitstekende basis voor een toekomst in de gastvrijheidsindustrie. Wil je aan het werk als manager in een hotel of restaurant, ga je als eventmanager aan de slag of word je consultant in de zakelijke dienstverlening? Het kan allemaal. Plannen om je eigen horecabedrijf te starten of een avontuur in het buitenland aan te gaan? Ook daar ben je prima op voorbereid.

Bij Hotel Management School wordt opgeleid voor een management-of adviesfunctie in de hospitalitybranche. Dit vormt een uitstekende basis voor de toekomst; in binnen- én buitenland, binnen én buiten de hospitality. Door het internationale karakter van de opleiding en de branche vinden veel studenten een baan in het buitenland.

Beroepen

  • Eigenaar van eigen hotel, restaurant, wijnbar of koffiehuis
  • Sales- en Marketingmanager van een hotel(keten)
  • Coördinator bij een internationaal congresbureau
  • Evenementmanager
  • Manager Personeelszaken op een vliegveld
  • Adviseur in de foodindustrie

Afwisselend werk

Als professional in de gastvrijheidsindustrie heb je afwisselend en verantwoordelijk werk. Of je nu een hotelbedrijf runt, congressen organiseert, of leiding geeft aan een financieel team: met jouw vakkennis en organisatievaardigheden zorg jij ervoor dat de zaken goed draaien.

Hospitality professionals zijn hard nodig!

General Manager mr. Vasco Baselli van Hilton Aruba benadrukt dat de er volop is geïnnoveerd tijdens corona en dat goed opgeleide hospitality professionals hard nodig zijn!

Afbeelding
Studiekeuze123

Studie in cijfers

Ontdek en vergelijk de opleiding Hogere Hotelschool op studiekeuze123.nl en kies je opleiding!