Studieopbouw Hotel Management

Benieuwd hoe de bacheloropleiding Hotel Management is opgebouwd? We leggen je uit hoe jouw studie per jaar eruitziet.  

Afbeelding
sfeer-ba-hogere-hotelschool-vt-lwd.jpg

Hotel Management per jaar uitgelegd 

Het onderwijsconcept van NHL Stenden is Design Based Education (DBE). Dit betekent dat je bij NHL Stenden niet alleen in de schoolbanken studeert. Sterker nog; we stimuleren je juist om te ontdekken wat er in de praktijk gebeurt. Jij gaat aan de slag met actuele vraagstukken uit de praktijk. Daarbij werk je intensief samen met medestudenten én met partners in de gastvrijheidsindustrie. In ons eigen viersterrenhotel Notiz doe je praktijkervaring op. Gedurende de opleiding Hotel Management groei je van operationeel naar managementniveau.  

Het onderwijsconcept van de opleiding Hotel Management

Design Based Education is het unieke onderwijsconcept van NHL Stenden. Zo ga je aan de slag met real-life vraagstukken, praktijkgericht onderzoek en innovatie. Zowel binnen als buiten de hogeschool werk je samen met de medestudenten, docenten en onderzoekers. Je leert door te doen en te reflecteren.

Lees meer over ons onderwijssysteem

Internationale mogelijkheden

Bij NHL Stenden kun je een internationale ervaring en interculturele vaardigheden opdoen. Je kan namelijk kiezen om een deel van je studie, kort of langer, in het buitenland door te brengen bij een van onze partnerinstellingen voor hoger onderwijs. Ook biedt ons wereldwijde netwerk mogelijkheden voor online samenwerking met internationale studenten van onze partnerinstituten aan relevante projecten en casestudy's.

Meer over onze internationale mogelijkheden

X-Honours

Wil jij naast je studie nóg meer uit jezelf halen? Wil jij samen met studenten van andere opleidingen werken aan verrassende opdrachten uit het werkveld? Geef dan een boost aan jouw studie met ons excellentieprogramma X-Honours!

Ontdek X-Honours

Afbeelding
070722_Stenden_Innovation

Hotel Management School

Deze opleiding is onderdeel van Hotel Management School Leeuwarden, wereldwijd de grootste en meest internationaal georiënteerde hotelschool van Europa. Als student van Hotel Management School word je constant uitgedaagd kennis te vergaren, talent te ontwikkelen en te anticiperen op een snel veranderende wereld. Ben jij er klaar om een ‘Game Changer’ in de hospitalitybranche te worden?

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding, zo kun je opleidingen vergelijken en weet welke onderdelen aan bod komen.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!