Afbeelding
mensen in gesprek

Partner in Business & Leadership

Ben jij op zoek naar een opleiding of cursus voor jouw medewerkers? Denk je aan bijscholing van je huidig personeel of omscholen van nieuw personeel? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. De Academy of Business & Leadership van NHL Stenden biedt naast tweejarige- en vierjarige hbo-opleidingen, ook een tal van kortdurende trainingen en cursussen aan op het gebied van bedrijfskunde, human resource management maar ook sturing & financiën. Naast vakkundige trainingen en cursussen kun je ook denken aan persoonlijke ontwikkelvaardigheden en leiderschapstrainingen.

Cursussen, trainingen en post-hbo

Kies voor leven lang ontwikkelen en bekijk onze cursussen en trainingen op het gebied van management en leidinggeven, human resource management, bedrijfskunde of sturing en financiën.

Student Janine Mossel
Student Ad HRM Janine Mossel

“Ik ontwikkel me door in mijn werk”

Janine Mossel doet de duale variant Associate degree Human Resource Management. Dankzij de combinatie tussen werken en leren profiteren zij en haar werkgever van deze zogenaamde mkb-route. 

Erkende hbo-opleidingen

Kies uit ons brede aanbod aan deeltijd- of duale onderwijs. Deze opleidingen zijn in twee of vier jaar te volgen.

Samenwerken 

Ben jij op zoek naar een samenwerkingspartner, bijvoorbeeld op het gebied van onderzoek of projecten? Wij vinden het belangrijk dat onze studenten praktijkervaring opdoen en werken daarom nauw samen met het werkveld. Nieuwsgierig waar wij onderzoek naar doen, of ben je benieuwd naar leuke voorbeelden van projecten? Lees dan verder. 

Samenwerken op het gebied van onderzoek

Contact

Heb jij behoefte aan een op maat verzorgde training of cursus? Ook dit kunnen wij verzorgen. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.