leeuwarden, panorama

Studenten schrijven 2000 kaarten voor eenzame ouderen

dinsdag 26 januari 2021

Studenten van Stenden Hotel Management School klimmen in de pen en schrijven 2.000 kaarten om eenzame ouderen een hart onder de riem te steken. De hotelschool doet mee aan het ‘Veel Liefs-initiatief’ dat ouderen verrast met kaartjes.

Brieven

Gastvrijheid

Student en voorzitter van Io Vivat, Anne Louise Mol vertelt: “We worden opgeleid tot management professionals in gastvrijheid. Gastvrijheid betekent voor mij iemand een warm en welkom gevoel geven. Nu we dat niet in praktijk kunnen brengen, laten we op deze manier onze gastvrijheid aan de zorg zien”. Ten Hoor: "Als hotelschool geloven we dat de wereld van vandaag vraagt om mensen die de kunst verstaan andere mensen oprechte aandacht te geven. Bij onze studenten, die zowel leidinggevend als dienstverlenend talent bezitten, overstijgen we hiermee het begrip hospitality”.

Schrijfmomenten

Vanwege de coronamaatregelen schrijven de 40 studenten van studentenvereniging Io Vivat van Stenden Hotel Management School in Leeuwarden 2.000 kaarten in meerdere sessies. De schrijfmomenten zijn vandaag 25 januari en morgen dinsdag 26 januari tussen 12.00 en 14.00 uur en tussen 14.15 en 16.15 uur.

‍Doe ook mee!

Iedereen kan en mag meedoen aan de Veel liefs-kaartenactie. Wie mee wil doen, kan tot uiterlijk 31 januari geschreven kaarten sturen naar:

Consumatics
T.a.v.: Veel Liefs-kaartenactie
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

Eventueel meerdere kaarten hoeven niet apart te worden gefrankeerd met postzegels: verzamel alle kaarten in één gefrankeerde envelop. De thuiszorgorganisaties zorgen dat de kaarten bij de ouderen terechtkomen.