Ondernemerschap en Retail Management (Ad) duaal
Afbeelding
ad-ondernemerschap-en-retail-management-du-lwd-ams
Afbeelding
ad-ondernemerschap-en-retail-management-du-lwd-ams

Ondernemerschap en Retail Management (Ad) duaal

Andere varianten
Studieduur
2 jaar
Start in
februari & september
Locatie
Meerdere locaties
Diploma
Associate degree

De tweejarige Ad-opleiding Ondernemerschap & Retail Management geeft je de mogelijkheid om te werken terwijl je studeert. Je gaat aan de slag met thema's op het gebied van e-commerce, customer journey en procesoptimalisatie krijg je meer inzicht in de facetten binnen de retailbranche en je organisatie. Tijdens de opleiding staan jouw professionele ontwikkeling en ondernemersvaardigheden centraal.

Kies de studievorm die bij jou past: duaal of deeltijd studeren

Of je net van het mbo komt en je graag door wilt leren, maar tegelijk aan het werk wilt gaan. Of als je al een retail professional of ondernemer (in spé) bent en jij je verder wilt ontwikkelen. De bacheloropleiding hbo Ondernemerschap & Retail Management is er dan speciaal voor jou.

Ben jij een (startende) ondernemer? Dan kies je voor deeltijd studeren, waarbij je jouw werk combineert met 1 keer in de twee weken een studiedag. Werk je in loondienst? Dan past de duale studievorm bij je en is het belangrijk dat je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. Je kijkt dan samen met je bedrijfscoach naar je groeimogelijkheden.

Daarom kies jij voor de duale of deeltijd opleiding ondernemerschap en retail management:

  • De Ad Ondernemerschap & Retail Management in Amsterdam is de beste opleiding in haar soort volgens de Keuzegids hbo 2022, 2023 en 2024
  • Ook te volgen als zelfstandig ondernemer, in deeltijdvariant
  • Je werkt aan opdrachten die direct toe te passen zijn op jouw werkplek
  • Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal
  • Jij hebt een eigen studiecoach die samen met jou persoonlijke leerdoelen opstelt
  • Kies de leslocatie die bij jou past: Leeuwarden of Amsterdam.

Studiekenmerken

Kies de leslocatie die bij jou past: Amsterdam of Leeuwarden. De locatie in Amsterdam is centraal gelegen en eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer of vanaf de snelweg. Daarnaast kun je kiezen of je de studie in deeltijd, duaal of voltijd wilt volgen. Kijk bij anderen varianten welke studievormen wij nog meer aanbieden.

Diploma
Associate degree
Start in
februari & september
Locatie
Amsterdam & Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
2 jaar
Afbeelding
Kosten

Wat staat je te wachten bij de duale of deeltijd opleiding Ondernemerschap en Retail Management?

Tijdens de hbo Ondernemerschap & Retail Management richt jij je op je eigen persoonlijke ontwikkeling en stel je samen met je studiecoach jouw leerdoelen vast. Deze worden afgestemd op jouw ervaring en behoefte. 

Eens per twee weken heb jij een studiedag waarin je ervaringen deelt samen met je studiegenoten, maar ook gezamenlijk werkt aan actuele thema’s binnen de branche. Praktijkvraagstukken uit je eigen werkomgeving vormen hierbij het uitgangspunt. Je kunt hierbij denken aan thema’s zoals e-commerce, procesoptimalisatie, maar ook personeelsmanagement. Binnen de hbo opleiding Ondernemerschap & Retail Management leer je te reflecteren en vernieuwend te kijken naar vraagstukken die spelen binnen jouw organisatie. Gedurende de opleiding is er aandacht voor jouw professionele ontwikkelingen en werk je aan je communicatieve- en ondernemersvaardigheden.

Wil je na twee jaar verder studeren? Dan kun je instromen in het derde jaar van de bacheloropleiding Ondernemerschap & Retail Management.

Andere varianten opleiding Ondernemerschap & Retail Management

De opleiding is te volgen in verschillende vormen. Bekijk welke variant van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management het beste bij jou past.  

Afbeelding
Nathan Harlaar
“Van jongs af aan wist ik al dat ik ondernemer wilde worden.”
Afbeelding
Nathan
Nathan Harlaar
student Ad Ondernemerschap & Retail Management (duaal)

Wil jij meer weten of wat je gaat doen tijdens de opleiding Ondernemerschap en Retail Management?
Wil je weten wat je kunt verwachten tijdens de tweejarige opleiding hbo Ondernemerschap & Retail Management? Bekijk de studieopbouw op deze pagina.

Wat kan ik worden na afronding van de opleiding hbo Ondernemerschap en Retail Management?
Wat kun je worden na afronding van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management? Alle informatie over jouw toekomst vind je hier.

Wat je moet weten over de opleiding hbo Ondernemerschap en Retail Management
Belangrijke informatie over de toelatingseisen, kosten en overige zaken tot de bachelor Ondernemerschap en Retail Management vind je op de pagina praktische zaken.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!