Afbeelding
Ad Bedrijfskunde Header
Afbeelding
Ad Bedrijfskunde Header

Bedrijfskunde (Ad) deeltijd

Wil jij de verbinder zijn tussen strategie en uitvoering in je organisatie? Kies dan voor de 2-jarige hbo-opleiding Bedrijfskunde in deeltijd.

Studieduur
2 jaar
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Associate degree

Tijdens deze associate degree werk je aan actuele vraagstukken uit je eigen praktijk of organisatie. Zo bereid je je voor op de volgende stap in je carrière.

  • Werk aan actuele vraagstukken: je past kennis direct toe in je eigen praktijk
  • Haal binnen twee jaar je hbo-diploma
  • Leer projectmatig werken en hier leiding aan te geven
  • Je ontwikkelt je interculturele vaardigheden binnen een internationale context

Wat staat je te wachten

De Ad Bedrijfskunde wordt in deeltijd aangeboden en je volgt de studie bij voorkeur in combinatie met een relevante werkplek. Hierdoor kun je de opgedane kennis en vaardigheden direct toepassen binnen je eigen werkomgeving. Op de werkplek word je ondersteund door je praktijkbegeleider. 

Je wordt opgeleid om op tactisch niveau aan de slag te gaan in organisaties. Je leert de samenhang herkennen tussen verschillende bedrijfskundige processen. Zo word jij een belangrijke spil in bedrijfsprojecten, die problemen proactief oplost en weet hoe je bestaande processen kunt verbeteren. Belangrijke vaardigheden die je hiervoor aanleert zijn: flexibiliteit, ondernemerschap, kritisch denkvermogen, analytische vaardigheden en persoonlijk leiderschap.

Studiekenmerken

Diploma
Associate degree
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
2 jaar
Afbeelding
Kosten

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!