Maritime Innovations (Master) deeltijd
Maritiem Instituut Willem Barentsz
Afbeelding
opleiding
Afbeelding
opleiding

Maritime Innovations (Master) deeltijd

Studieduur
2 jaar
Start in
september
Locatie
Terschelling
Diploma
Master

Innovatie is noodzakelijk om de positie van de scheepvaart in Nederland te versterken en zo adequaat mogelijk in te spelen op (inter)nationale ontwikkelingen. Het maritieme werkveld vraagt dan ook om experts die via een multidisciplinaire aanpak met complexe innovatieprojecten kunnen dealen. De tweejarige deeltijd masteropleiding Maritime Innovations leidt jou op tot maritieme innovator, waarbij je de kennis die je hebt opgedaan (en opdoet) tijdens je werk optimaal benut. Zoek jij graag naar oplossingen en nieuwe mogelijkheden? Wil je jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

Daarom Maritime Innovations:

  • Dé maritieme deeltijdmaster van Nederland: als enige (bekostigde) operationele maritieme deeltijdmaster het antwoord voor mensen die zich verder willen ontwikkelen én willen blijven werken.
  • Contactweken op locatie en leren op afstand: tijdens de contactweken volg je lessen op Terschelling. De rest van de opleiding studeer je thuis of vanaf je werkplek.
  • Praktijkgericht onderzoek, innovatie en duurzaamheid staan centraal: de opleiding richt zich vooral op vernieuwing in de praktijk. Werk aan opdrachten die een relatie kennen met jouw praktijkcontext of die je kunt toepassen binnen jouw organisatie.
  • Onderdeel van het Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB), één van de beste maritieme instituten van Nederland.

Binnen de opleiding kun je een eigen studieprogramma samenstellen op basis van jouw interesses en achtergrond. Er zijn nautisch, technisch en ontwerp georiënteerde modules. Je hoeft niet per se voor één oriëntatie te kiezen, een mix is in veel gevallen ook mogelijk.

Afbeelding
Webinar master Maritime Innovations

Webinar Master Maritime Innovations

6 juni 2024, 19.00 – 20.00 uur

Events

Studiekenmerken

Diploma
Master
Start in
september
Locatie
Terschelling
Taal
Engels
Studieduur
2 jaar
Afbeelding
Kosten

Combinatie studie, werk en privé

Ben je op zoek naar verandering? Wil je doorgroeien, bijleren of je specialiseren? Bij NHL Stenden Hogeschool heb je de mogelijkheid om in deeltijd te studeren. Zo kun je een studie combineren met werk, gezin of andere zaken die je tijd vragen.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!