Afbeelding
ba-technische-bedrijfskunde-vt-lwd.jpg
Afbeelding
ba-technische-bedrijfskunde-vt-lwd.jpg

Technische Bedrijfskunde

Tijdens de opleiding Technische Bedrijfskunde kijk je naar bedrijfsprocessen vanuit het perspectief van de organisatie, de (bedrijfs)economie, de mensen die er werken én de techniek die gebruikt wordt

Andere varianten
Studieduur
4 jaar
Start in
september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor of Science

Je leert wat er bij de verschillende bedrijfsprocessen komt kijken en hoe mensen worden ingezet en beoordeeld. Maar ook hoe techniek vanuit Smart Industry wordt toegepast, hoe het geheel wordt aangestuurd en hoe je de prestaties van de organisatie duurzaam kunt verbeteren. Spreekt dit je aan? Dan is de opleiding Technische Bedrijfskunde jouw opleiding!

  • Bij Technische Bedrijfskunde is de interactie tussen de theorie en de praktijk van groot belang. Daarom ga je met je studiegenoten op excursie naar bedrijven zoals Frisia Zout, Friesland Campina, Philips en Scania.
  • Je gaat ook op bezoek bij enkele toonaangevende bedrijven in het buitenland, denk aan Audi, BMW en Mercedes. Hierdoor krijg je inzicht in hoe de meest geavanceerde internationale bedrijven hun bedrijfsprocessen organiseren en managen.
  • Met ruim twintigduizend studenten is Leeuwarden een bruisende studiestad. Je vindt hier betaalbare kamers, gezellige cafés en restaurants met studentenprijzen en verschillende studentenverenigingen. Kortom: alle ingrediënten voor een onvergetelijke studententijd zijn aanwezig!
Afbeelding
Lindsay Stegenga

Open Avond

30 maart 2023, 18:00 tot 21:00

Open Avond

Wat staat je te wachten?

Bedrijven zijn continu op zoek naar manieren om door middel van innovatie sneller, goedkoper en beter te produceren en daardoor de concurrentie een slag voor te blijven. Niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd. Als technisch bedrijfskundige speel jij hierbij een belangrijke rol. Daarvoor volg je maatschappelijke ontwikkelingen, managementtrends en technische innovaties. Je spreekt de taal van techneuten, houdt je bezig met strategie en uitvoering en bent gesprekspartner voor management én medewerkers. Door de kennis en ervaring die je tijdens je opleiding opdoet, voel jij je hierbij als een vis in het water.

Ontwikkeling

Als technisch bedrijfskundige speel je in op trends en ontwikkelingen. Denk aan ‘Smart Connected Industry’, de toenemende invloed van de consument, maatschappelijk verantwoord ondernemen en het belang van interdisciplinaire samenwerking en internationalisering. Veranderingen hebben echter alleen kans van slagen als mensen écht in jou en je plannen geloven. Daarom investeer je tijdens je opleiding in vakkennis, het praktisch toepassen en verfijnen hiervan, en ook in je persoonlijke ontwikkeling en je sociale vaardigheden. Zo haal je het beste uit jezelf én uit je collega’s.

Studiekenmerken

Diploma
Bachelor of Science
Start in
september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
4 jaar
Afbeelding
Kosten

Andere varianten

Afbeelding
ervaringsverhaal-anouk-de-jong-2.jpg
“Ik wil dé expert worden in de procesverbetering”
Afbeelding
ervaringsverhaal-anouk-de-jong-1.jpg
Anouk de Jong

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!