Praktische zaken Associate degree Hotel Management

Voor de opleiding Associate degree Hotel Management zijn verschillende vereisten nodig om toegelaten te worden tot deze opleiding. Deze toelatingseisen vind je hieronder.

Afbeelding
During your studies

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de opleiding Ad Hotel Management heb je één van de onderstaande diploma's nodig:

Toelatingstoetsen

Wanneer je niet aan de toelatingseisen voldoet, zijn er verschillende manieren waarop je mogelijk toch toegelaten kunt worden. Bijvoorbeeld via een toelatingstoets voor een taal of economie, een extern afgelegd examen bij een taalinstituut of een 21+ toelatingsonderzoek. Ontdek de mogelijkheden.

Kosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Hoeveel collegegeld je betaalt hangt af van een aantal factoren, zoals je nationaliteit en je al behaalde diploma’s in het hoger onderwijs. Lees hier meer over de collegegelden en de hoogte daarvan.  

Ga jij voor het eerst studeren aan het hbo? Dan betaal je in het eerste jaar waarschijnlijk de helft van het collegegeld wanneer je een voltijd, deeltijd of duale opleiding gaat volgen (m.u.v. een master). Wil je een lerarenopleiding volgen? Dan betaal je waarschijnlijk in zowel het eerste als in het tweede jaar de helft van het collegegeld. Lees meer over deze regeling.

Wettelijk collegegeld 2022/2023 € 2.209
Instellingscollegegeld 2022/2023 € 8.495
Wettelijk collegegeld 2023/2024 € 2.314
Instellingscollegegeld 2023/2024 € 8.895
Uniform, kokskleding, messenset (eenmalig) €770 eenmalig
Boeken, readers €600 per jaar
StudyStartWeek €95 eenmalig