Cursussen en leergangen

Geen tijd om een volledige voltijd- of deeltijdopleiding te volgen? Bij NHL Stenden kun je ook terecht voor korte cursussen en leergangen. Veel van onze deeltijd- en duale opleidingen ook modulair te volgen, zodat je door losse modules te volgen kunt toewerken naar een diploma.  Daarnaast bieden we ook post-hbo leergangen van gemiddeld twee jaar.

cursus_meertalig-onderwijs_sfeer

Onderwijs

Ben je op zoek naar een verdiepingsslag in je onderwijscarrière? Of wil je juist overstappen naar het onderwijs? Bij ons vind je de cursus die bij je past.

Ontdek de cursussen
morgen begint vandaag

Zorg en Welzijn

Het Kenniscentrum Zorg en Welzijn van NHL Stenden is een van de meest deskundige aanbieders van bij-en nascholing in Nederland. Naast cursussen en trainingen zijn er voor het werkveld ook diverse mogelijkheden voor onderzoek.

Ontdek de cursussen

Maritiem

Het Maritiem Instituut Willem Barentsz, onderdeel van NHL Stenden, verzorgt op maat gemaakte trainingen voor bedrijven en biedt cursussen aan via open inschrijving.

Ontdek de cursussen

Techniek

Zoek jij een technische cursus of leergang waarmee jij de volgende stap zet in jouw carrière? Zet bij ons de volgende stap!

Ontdek de cursussen

Economie en Management

Wil je je ontwikkelen op gebied van bijvoorbeeld leiderschap, arbeidsrecht of kwaliteitszorg? Kies voor een cursus of leergang van NHL Stenden.

Ontdek de cursussen
NHL Stenden studenten

Language Centre

Wil jij kans benutten in de internationale markt? Kies dan voor een taalcursus van NHL Stenden Hogeschool.

Ontdek de cursussen
du_dt_hotel_management_top

Toerisme en Vrije Tijd

Zoek je een verdiepingsslag op het gebied van toerisme en vrije tijd, maar wil je geen volledige opleiding volgen? Ontdek dan ons cursusaanbod!

Ontdek de cursussen