Afbeelding
ad-finance-and-control-du-lwd.JPG
Afbeelding
ad-finance-and-control-du-lwd.JPG

Finance and Control (Ad) duaal

Heb je een baan in de financiën, bijvoorbeeld op de administratie of in de financiële dienstverlening en is het tijd voor een extra uitdaging? Lees dan gauw verder.

Variaties op deze studie
Studieduur
2 jaar
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Associate degree

Wil jij je binnen twee jaar meer verbreden in je vakgebied? Zoek jij een studie die goed te combineren is met je werk en privéleven? Dan is de tweejarige associate degree (Ad) Finance & Control Duaal echt iets voor jou!

  • Breng de theorie direct in de praktijk
  • Leer financieel-economische processen nog beter begrijpen
  • Krijg les van opleiders uit de beroepspraktijk
  • Verbreed je in het vakgebied
  • Combineer werken en studeren

Wat staat je te wachten?

Financieel-economische processen zijn ontzettend belangrijk binnen elke organisatie. Met de duale opleiding Finance & Control leer je er in twee jaar alles over en pas je de geleerde theorie meteen toe. Je vergroot niet alleen je kennis op het gebied van financieel-economische bedrijfsvoering maar ook je adviesvaardigheden. Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere de klantvraag, waardepropositie en compliance en wetgeving. In het tweede jaar ga je aan de slag met thema’s als risicomanagement, performance management, finance & reporting en is er ruimte voor eigen inbreng of specialisatie.

Om te zorgen dat jij de opleiding positief kan afronden komen de volgende onderwerpen aan bod zoals strategische marketingplanning, management en organisatie, kostprijsberekening, procesanalyse, bestuurlijke informatievoorziening, ICT, management vaardigheden, belastingrecht en jaarrekening lezen.

Praktijksamenwerking

Je werkt niet alleen ín maar ook met kennis uit de praktijk. De docenten van de duale Ad Finance & Control zijn afkomstig uit het werkveld en begeleiden je gedurende je hele studie. Jullie bespreken regelmatig de studievoortgang en hoe jij jouw talenten verder ontwikkelt. Daarnaast leer je tijdens de twee wekelijkse colleges van je medestudenten.

Tijdens de studie vergroot je niet alleen je kennis op het gebied van financieel-economische bedrijfsvoering. Je past deze ook gelijk toe op je eigen werkplek.

Studiekenmerken

Diploma
Associate degree
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
2 jaar
Lesdag
Vrijdag
Afbeelding
Kosten

Andere varianten

Afbeelding
ervaringsverhaal-rens-kuut.jpg
“Ik snap straks beter hoe financiën werken in een bedrijf”
Afbeelding
ervaringsverhaal-rens-kuut.jpg
Rens Kuut
Student Ad Finance & Control (duaal)

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!