Finance & Control (Instroom VWO)
Afbeelding
ba-finance-and-control-vt-lwd-emmen.jpg
Afbeelding
ba-finance-and-control-vt-lwd-emmen.jpg

Finance & Control (Instroom VWO)

Zit jij op het vwo en ben je op zoek naar een uitdagende hbo-opleiding op het gebied van economie? Deze opleiding biedt jouw de mogelijkheid om binnen 3 jaar je bachelor diploma te behalen.

Studieduur
3 jaar
Start in
februari & september
Locatie
Meerdere locaties
Diploma
Bachelor of Science

Gaat jouw hart sneller kloppen van speurwerk en ben je nieuwsgierig naar het verhaal achter de cijfers en geldstromen? Houd jij daarnaast wel van een extra uitdaging? Kies dan voor de versnelde 3-jarige opleiding Finance & Control.

  • Haal jouw bachelor diploma in 3 jaar
  • Topopleiding volgens Keuzegids Hbo 2018, 2019, 2020 en 2021 (locatie Emmen).
  • Veel aandacht voor praktijkvaardigheden en jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Werk vanaf dag 1 aan opdrachten uit de praktijk
  • Door Elsevier Beste Studies 2021 bekroond met een gouden medaille.

 

Afbeelding
Lindsay Stegenga

Open Avond

30 maart 2023, 18:00 tot 21:00

Open Avond

Wat staat je te wachten?

Je start met een versneld programma en stroomt direct in het tweede jaar in. Er wordt dus meer van je verwacht. Net als met de vierjarige bachelor doe je evenveel praktijkervaring op en blijft studeren in het buitenland een mogelijk.
Tijdens de opleiding word je klaargestoomd om als bedrijfseconoom binnen een organisatie het aanspreekpunt te worden als het gaat om middelen, informatie, afdelingen en het bij elkaar brengen van processen.

Je ontwikkelt je tijdens de opleiding tot een echte sparringpartner van directie of management. Jij adviseert hen over het maken van juiste beslissingen om hun doelen te bereiken. Dit kan zijn op het gebied van het maken van strategische beslissingen, het implementeren van software om inzichten te krijgen in bedrijfsprocessen of het adviseren bij financiële vraagstukken. Als bedrijfseconoom ben jij ook in staat om volgens de huidige wetgeving een juiste jaarrekening op te stellen. Kortom je wordt de financiële professional die service- en procesgericht opereert.

Studiekenmerken

Deze Nederlandstalige opleiding Finance & Control biedt jou de mogelijkheid om versneld je bachelor diploma te behalen als je van het VWO komt. Je kan starten met deze opleiding in september op onze locatie in Leeuwarden of Emmen. Liever starten in februari? Dit kan alleen op onze locatie in Leeuwarden.

Diploma
Bachelor of Science
Start in
februari & september
Locatie
Emmen & Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
3 jaar
Afbeelding
Kosten
Afbeelding
ervaringsverhaal-tessa-van-heusden.jpg
“Een financiële adviesfunctie bij een bedrijf lijkt me leuk”
Afbeelding
ervaringsverhaal-tessa-van-heusden.jpg
Tessa van Heusden
Student Finance & Control

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!